Prava muza

Lice postpandemijske generacije: Kći Cindy Crawford u kampanji za Celine oduševila svijet

Neki novi chic, za opuštenu generaciju stasalu u lockdownu, osmislila je modna kuća Celine, a kći Cindy Crawford savršeno utjelovila, fotografije za novu sezonu snimljene su u Monaku.

Kći Cindy Crawford velikom brzinom postaje supermodel nove generacije, renomirane modne kuće naprosto je obožavaju, a Kaia Gerber s punim pravom nosi i titulu muze francuske kuće Celine. Zaštitno je lice njihove kampanje za proljeće / ljeto 2021. Jedino pojavljivanje na modnoj pisti Kaia je ostvarila za reviju koju je osmislio umjetnički i slikovni direktor Hedi Slimane na atletskoj stazi u Monaku.

image
Kaia Gerber u kampanji za proljeće/ljeto 2021. za modnu kuću Celine.
CELINE/ PROFIMEDIA

Bila je jedna od prvih modela koja je zakoračila na atletsku stazu u mladenačkoj odjeći, inspiriranoj street-styleom. Ostalih 30 modela, izgledali su gotovo kao njezini klonovi. Bilo je vrlo hrabro od umjetničkog direktora kuće Celine, Slimanea, da ekskluzivno bukira 19-godišnju Kaiu, najmlađu članicu modne dinastije Crawford - Gerber.

Čitajte i: Budite kao supermodeli u karanteni, neke smo njihove omiljene vještine i zaboravili

Opuštena nova generacija

Četiri mjeseca kasnije ista kolekcija za proljeće / ljeto 2021. osvanula je na fotografijama koje je snimio Slimane u Monaku. Ozbiljna djevojka, na fotografijama nosi uniformu generacije-Z dok pozira kraj bazena okruženog palmama ili odmara u hotelskom apartmanu.

image
Kaia Gerber, utjelovljuje izgled najnovije generacije-Z.
CELINE/ PROFIMEDIA

Na glavi joj je kapa sa šiltom i prepoznatljivim logom, zaklonjena je sunčanim naočalama, baš kao prava It-djevojka koja želi izbjeći papparazze na Francuskoj rivijeri.

Čitajte i: Novi zvjezdani par: Kćer Cindy Crawford ljubi trenutno najpoželjnijeg frajera u Hollywoodu

Izgled iz ove modne kampanje, više-manje, isti je izgledu Kaie Gerber u svakodnevnom životu. Jedina razlika je u torbici, dok se u stvarnom životu ne odvaja od Celine Ava modela, u kampanji je Gerber preko ramena prebacila Celine Paptan torbu s lancem. Sve to doprinosi njenom izgledu koji odaje dojam chica bez puno truda.

image
Fotografije je snimio umjetnički direktor Hedi Slimane.
CELINE/ PROFIMEDIA

"Slimane se obraća senzibilitetu mladosti koja je izašla iz lockdowna, koji su uronjeni u udobnost i nonšalantno su cool više nego ikad prije", opisao je kolekciju Anders Christian Madsen, modni kritičar u Vogueu. Ako je suditi prema suradnji Kaie i Celine, pripremimo se za toplije dane pune kapa za baseball i sunčanih naočala.

Linker
25. travanj 2024 02:22