Getty Images
#ostajemdoma

Budite kao supermodeli u karanteni, neke smo njihove omiljene vještine i zaboravili

Poznate manekenke dijele kako si krate vrijeme u svojim raskošnim domovima, ono čime se bave hvalevrijedne su stare igre i vještine.

Zapeli smo u kućama, u karantenama i izolacijama, svi traže zanimaciju i načine da što kvalitetnije i brže provedu vrijeme, ako ste oduvijek htjeli berem u nečemu biti kao supermodeli, sada to i možete. Putem društvenih mreža pokazuju što rade po cijele dane, a ono što se tu može vidjeti moglo bi vas iznenaditi.

Supermodeli vole prastare načine zabave, igre i vještine, ako je suditi prema Cindy Crawford, a i njezinoj kćeri Kaii Gerber. U njihovoj kući omiljena je igra backgammon, ili trik-trak, igra se na ploči, a igraju ga dva igrača. Cindy je u karanteni išla toliko daleko da je tu jednostavnu igru igrala sama sa sobom. Na instagram objavu, javila joj se i kći, koja je već prije u intervjuima govorila koliko voli tu igru.

Instagram

"Kad sam doma živim život žene od 70 godina. Imam backgammon i to je sve što curi treba", kazala je Kaia.

Kod kolegice supermodela Christy Turlington Burns, stari zanati su na visokoj cijeni, i karantenskom rasporedu. Ona se odala vezenju jastučnica. Namjerila se izvesti lica svoja tri psa za cijeli set, a voli i morske motive. Osim rukotvorina, Christy je pokazala da se u njenoj karanteni vrijeme krati i slaganjem puzzli.

Instagram

Jedna od onih koja ne želi da joj u izolaciji zakržlja mozak je i kći Diane Ross, glumica i voditeljica Tracee Ellis Ross koja s prijateljicom igra online verziju scrabbla. Igra riječi na daljinu moguća je preko video veze. "Scrabble zahtjeva mnogo snage mozga, mnogo srca i rastezanja prstiju", objasnila je zvijezda serije Black-ish svoj izbor.

Čitajte i:

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
20. travanj 2024 09:57