traperice zara

 LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Must have

MODNI KOMAD TJEDNA Ove sezone nose se "bačvaste" traperice, a mi smo pronašli naš favorit u Zari

S obzirom na to da se radi o hlačama specifičnog kroja koje snažno definiraju siluetu, ove je traperice najbolje nositi uz uske bazične komade poput običnog strukiranog T-shirta, pamučne majice ili pulovera.

S obzirom na to da se radi o hlačama specifičnog kroja koje snažno definiraju siluetu, ove je traperice najbolje nositi uz uske bazične komade poput običnog strukiranog T-shirta, pamučne majice ili pulovera.

Kada govorimo o neizostavnim komadima u našoj garderobi, nikako ne možemo izostaviti traperice. U modnom svijetu, upravo su traperice komad odjeće koji je osvojio srca žena diljem svijeta i nikada ne izlazi iz trenda. Zapravo, sa sigurnošću možemo reći kako je to komad koji je uvijek "in" te se godinama samo nadograđuje i nikada ne prestaje nositi. Plave, crne, sive... Sve je popularno, a jedino što se mijenja jesu modeli traperica koje su trenutno u modi.

Tako smo već prošle sezone svjedočili povratku širokog modela traperica, dok su skinny komadi lagano "pali" u drugi plan. Posebno popularan model traperica u posljednje su vrijeme takozvane "bačvaste" traperice koje su uske u gornjem dijelu, lagano zaobljene u dijelu iznad koljena pa ispod njih ponovno uže.

S obzirom na to da se radi o trendi hlačama vrlo specifičnog kroja koje snažno definiraju siluetu, ove je traperice najbolje nositi uz uske i sasvim bazične komade poput običnog strukiranog T-shirta, pamučne majice ili pulovera kojem ćemo prednju stranu tek ležerno "ugurati" u hlače.

"Bačvaste" traperice imaju visok ili srednje visoki struk, a unatoč njihovom neobičnom imenu koje bi na prvu mnoge moglo zavarati, ove hlače itekako mogu izgledati elegantno, osobito ako ih nosimo na balerinke ili čizme s visokom petom. Pomalo podsjećaju na popularne Mom fit modele, ali su ipak nešto šire. Mi smo svog favorita "bačvastih" traperica pronašli u Zari, a riječ je o hlačama srednje visokog struka koje se prodaju po cijeni od 29,95 eura.

image

Zara traperice "bačvastog" oblika (29,95 eura)

ZARA

Možemo ih kupiti u gotovo svim Zara trgovinama ili na službenoj web stranici ovog high street brenda, a prodaju se velikom brzinom.

Linker
26. travanj 2024 01:34