S cvjetnim uzorkom

MODNI KOMAD TJEDNA U Mango su stigle svečane haljine, a mi smo pronašli našeg favorita

Jedna haljina posebno nam se svidjela, prvenstveno zbog toga jer ju bez problema možemo nositi svaki dan, ali i u svečanijim prilikama. Riječ je o maxi ružičastom modelu otvorenih leđa koji karakteriziraju lepršava tkanina, razigrani dizajn i floralni akcenti.

Modni trendovi ciklički su i neprestano se mijenjaju, a samim time nije nikakva rijetkost da se i vraćaju. Zapravo, vrlo često je upravo povratak određenih trendova idealna prilika da budemo kreativni i eksperimentiramo s novim stilovima, samo ovog puta nadahnutim nekim prošlim, davnim vremenima. A tko bolje može najaviti vladavinu ili, u ovom slučaju, povratak nekog trenda, od luksuznih modnih kuća i poznatih brendova čije nam kolekcije uvijek budu savršena prilika za inspiraciju?

Upravo nam je ovogodišnji Tjedan mode u Milanu najavio povratak cvjetnog uzorka, a luksuzne modne kuće predstavile su ga kao novi trend u godini koja je pred nama. Predvodnik ovog trenda tako je dizajner i kreativni direktor Diesela, Glenn Martens, koji je u svojim kreacijama istaknuo upravo spoj floralnih motiva. Njemu se kasnije pridružila i kreativna direktorica modne kuće Chloé, Chemena Kamali koja nam je tako na pariškom Tjednu mode samo potvrdila povratak boho stila koji karakteriziraju lepršavi materijali, razigrani volani te, dakako, cvjetni uzorci.

image

Diesel kolekcija za jesen/zimu 2024.

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Diesel kolekcija za jesen/zimu 2024.

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Nismo trebali dugo čekati dok se ovom trendu "priključe" i ostali, a jedan od njih je high street brend Mango koji je prije nekoliko dana lansirao novu kolekciju svečanih i party kombinacija koje su stvorene za nadolazeću sezonu svadbi, ali i drugih svečanih prilika. Jedna haljina posebno nam se svidjela, prvenstveno zbog toga jer ju bez problema možemo nositi svaki dan, ali i u svečanijim prilikama.

image

Mango duga haljina s cvjetnim uzorkom (79,99 eura)

MANGO

Riječ je o maxi ružičastom modelu otvorenih leđa koji karakteriziraju lepršava tkanina, razigrani dizajn i floralni akcenti. Haljinu za koju ne sumnjamo da će se rasprodati u kratkom vremenu moguće je kupiti u gotovo svim Mango trgovinama ili na webshopu ovog brenda po cijeni od 79,99 eura.

Linker
11. ožujak 2024 20:02