Modna inspiracija

Monica iz ‘Prijatelja‘ nosi najpraktičniju torbicu koja se uklapa u svaki look

Cool model s monogramom kuće Celine glumica je nosila u nekoliko navrata.

Glumica Courteney Cox pronašla je modnu formulu koja uvijek funkcionira - paparazzi je često ulove u dnevnim i večernjim prilikama, a Courteney, najpoznatija kao Monica iz serije "Prijatelji", vjerna je looku koji se sastoji od bazičnih modnih komada. Traperice plave boje, bluza ili t-shirt te sako čine jednostavnu, a klasičnu modnu kombinaciju kojoj se glumica rado vraća.

image

Courteney Cox

Fotografija: Profimedia

Fotografi su je "ulovili" i u Santa Monici u takvom looku, a nas je inspirirala njezina bucket torba koja je praktičan i stylish modni saveznik. Torbe u obliku kantice postale su popularne još početkom 2010. godina, a nakon što su neko vrijeme bile izvan fokusa, ponovno su se vratile na modni radar.

image

Courteney Cox

Fotografija: Profimedia

Courteney je nosila smeđi model od čvrste kože s monogramom iz ponude kuće Celine, a po sličnom modelu poznata je i francuska kuća Louis Vuitton. Kod nas je možete pronaći u ponudi high street brenda Mango, koji je bucket torbu s monogramom predstavio u sklopu nove kolekcije. Praktična kao poslovna opcija, a jednako privlačna i za izlazak i druženja, bucket torba i u 2023. godini ostaje modni favorit - primjerak iz Manga dolazi po cijeni od 50 eura.

image

Mango bucket torba (49,99 eura)

Promo
Linker
17. travanj 2024 02:04