Eva Longoria, Sweeney i Rita Ora u golim haljinama

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Samo za najhrabrije

Naljepše ‘‘gole‘‘ haljine koje smo imali prilike vidjeti na crvenom tepihu 2023.

Prozirne haljine ispod kojih se vidi donje rublje bile su veliki hit u proteklih 365 dana smo tom prilikom izdvojili modele koji su nas najviše oduševili.

Prozirne haljine ispod kojih se vidi donje rublje bile su veliki hit u proteklih 365 dana smo tom prilikom izdvojili modele koji su nas najviše oduševili.

Američka glumica Sydney Sweeney na australskoj premijeri filma ‘‘Samo ne ti" zablistala je u doista odvažnom izdanju. 26-godišnjakinja koja je najpoznatija po ulozi u HBO-ovoj seriji ‘‘Euforija‘‘ za crveni je tepih odabrala prozirnu haljinu modne kuće Givenchy ispod koje se jasno moglo vidjeti njezino donje rublje. Naime, ispod haljine, predstavljene u nadolazećoj kolekciji brenda, Sweeney je odjenula bralette grudnjak i gaćice visokog struka. Senzualni look dodatno je upotpunila Jimmy Choo platforma sandalama i Givenchyjevim 4G kristalnim naušnicama.

image
RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK

Samo nekoliko dana ranije, na premijeri istog filma u New Yorku, glumica se također odlučila za haljinu koja malo toga ostavlja mašti. Naime, za crveni je tepih odabrala dugu glamuroznu, ali gotovo prozirnu Miu Miu haljinu sa šljokicama i visećim svjetlucavim elementima te crnim remenom koji je naglasio njezin struk. Styling je upotpunila platinastim naušnicama s privjeskom Freda Leightona od oniksa i dijamanata, dok je na sebi imala jednostavan make up s prozirnim sjajilom za usne i svjetlucavim sjenilom.

image
GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

No Sweeney nije jedina koja je ove godine isfurala ovu odvažnu haljinu, isto je napravila i pjevačica Rita Ora. Na gala večeri britanskog magazina Vogue, 32-godišnjakinja privlačila je brojne poglede u potpuno prozirnoj crnoj haljini bez grudnjaka. Na uskoj pripijenoj haljini nalazili su se crni cvjetovi koji su strateški sakrili njezine grudi, dok su joj se gaćice jasno vidjele preko potpuno prozirne tkanine. Pjevačica je svečani look upotpunila srebrnim nakitom i parom crnih štikli s remenčićima, a još jedan detalj koji se isticao na njezinoj modnoj kombinaciji bio je komad prozirne tkanine koji je pjevačici prekrio dio lica.

image
NILS JORGENSEN/SHUTTERSTOCK NILS JORGENSEN/SHUTTERSTOCK

Ovo je samo jedna od mnogih ‘‘golih‘‘ haljina koje je Rita Ora nosila u posljednje vrijeme. Nedavno je tako za proslavu 10 godina svoje glazbene karijere odjenula kreaciju poznatog francuskog dizajnera Victora Weinsanta. Radilo se o komadu iz njegove kolekcije za jesen/zimu 2022. godine.

image
CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Ove je godine senzacionalnom ‘‘golom‘‘ haljinom oduševila i glumica Eva Longoria koja se na premijeri filma "The Old Oak", pojavila u poluprozirnoj kreaciji Elie Saab Couture u kojoj su se nazirali obrisi njenog vitkog tijela, ali nijednim detaljem nije prešla granicu profinjenog ukusa. Upravo suprotno, izgledala je fantastično.

image

Eva Longoria odabrala je haljinu Elie Saab Couture

GENIN NICOLAS/ABACA/SHUTTERSTOCK GENIN NICOLAS/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
03. svibanj 2024 17:30