Sydney Sweeney

 MICHAEL TRAN/AFP/PROFIMEDIA
MLADA MILIJUNAŠICA

Sydney Sweeney otplatila kredit svojoj majci: "Najviše me usrećuje pomaganje drugima"

Američka glumica ima samo 26 godina no trenutačno je jedna od najtraženijih i ide iz projekta u projekt, a novac troši na ono što joj je doista važno.

Američka glumica ima samo 26 godina no trenutačno je jedna od najtraženijih i ide iz projekta u projekt, a novac troši na ono što joj je doista važno.

Malo stvari ljude čini sretnijima i zadovoljnijima od saznanja da su pomogli drugima. To je slučaj i američke glumice Sydney Sweeney, 26-godišnje zvijezde televizijskih serijala "Euforija" i "Bijeli lotus", koja se posljednjih godina prometnula u jednu od najvećih holivudskih zvijezda mlađe generacije, te stekla osobno bogatstvo čija se vrijednost procjenjuje na deset milijuna dolara. Ovih dana u razgovoru za časopis WhoWhatWear ispričala je kako su joj roditelji Lisa i Steven Sweeney bili najveća podrška na putu do vrha, te da je presretna što je imala mogućnost da im se oduži za sve što su joj pružili. "Nedavno sam otplatila majčin kredit, a pomagat ću i tati, ako to bude potrebno. Vjerujte mi da pomaganje više usrećuje ljude koji pomažu, nego one kojima se pomogne, takvo je barem moje iskustvo", ispričala je Sydney Sweeney.

image

Sydney Sweeney s majkom Lisom na njujorškom aerodromu JFK

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Rođena je 12. rujna 1997. u gradu Spokaneu u saveznoj državi Washington, a mnogo vremena provodila je s bakom na selu, u kući na obali jezera u državi Idaho, koja već generacijama pripada njezinim precima. Njezina majka Lisa radila je u odvjetničkom uredu, otac Steven u ugostiteljstvu, a Sydney je kao djevojčica bila luda za sportom, matematikom i robotikom.

image

Sydney Sweeney s bakom na premijeri filma ‘Immaculate‘

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

"Sve dok i sama ne postanem majka neću saznati koliko su se i na koje sve načine moji roditelji žrtvovali da bi meni i mlađem bratu Trentu priuštili sretno i bezbrižno djetinjstvo. No, sigurna sam da su učinili sve da nam to omoguće i na tome sam im beskrajno zahvalna. I presretna sam što im se danas mogu na svoj način odužiti", ispričala je Sydney Sweeney, čiji su se roditelji razveli upravo u trenutku kad je ona započinjala svoju glumačku karijeru.

image

Sydney Sweeney je jedna od najvećih zvijezda Hollywooda mlađe generacije

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Njezin otac Steven odselio se i danas živi na svom ranču u Meksiku, a majka je ostala u Spokaneu, gdje je Sydney posjećuje kad god uhvati priliku. "Moja majka odrasla je u oskudici i morala se pobrinuti sama za sebe. Radila je i praktički se sama uzdržavala od svoje šesnaeste godine, a uz to se i školovala, te brinula za braću da ne odustanu od škole i završe na krivom putu. Osjećam se privilegiranom što je napokon došao trenutak kad sam ja - za promjenu - mogla pomoći njoj", ispričala je Sydney Sweeney.

image

Sydney Sweeney s majkom Lisom

INSTAGRAM
Linker
29. travanj 2024 21:25