Getty Images
modna reciklaža

Ne zna za pogreške: Španjolska kraljica spretno spaja povoljnu suknju i visoku modu

Klasični i bezvremenski, monokromatski look prigodan u svim situacijama pa ne začuđuje što članice kraljevskih obitelji često nose baš ovu kombinaciju boja.

Španjolska kraljica Letizia Ortiz i suprug kralj Filip u Madridu su bili domaćini UN-ove konferencije o globalnim promjenama. U Kraljevskoj palači u Madridu održan je raskošni prijem, a kraljica Letizia niti za ovu prigodu nije modno kiksala.

Pokazala nam je da se dobar stil ne kupuje novcem, pa je još jednom komad iz high street trgovine nosila u svečanoj prilici. Letizia je kombinirala asimetričnu dugu suknju s istaknutom teksturom u crnoj boji sa svilenom bluzom bez rukava, visokog ovratnika. Jednostavna, a jako elegantna, bijelu bluzu već je nosila u nekoliko prilika, a suknju je kupila 2016. godine kada je bila dio H&M Conscious Exclusive kolekcije. Tada je njezina cijena iznosila 145 eura. Kombinacija suknje visokog struka i bluze izgledala je poput haljine, a Letizia je pazila na detalje i modne dodatke nije stavljala u prvi plan - odlučila se za neutralnu clutch torbicu i crne Manolo Blahnik cipele na petu s uzorkom aligatora.

MADRID, SPAIN - DECEMBER 02: King Felipe VI of Spain and Queen Letizia of Spain receive COP25 participants at the Royal Palace on December 02, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Getty Images

MADRID, SPAIN - DECEMBER 02: Queen Letizia of Spain receives COP25 participants at the Royal Palace on December 02, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Getty Images

Dan nakon svečane večere, bivša novinarka izašla je u istim štiklama dizajnera čiji su modeli na listi želja mnogih. Umjesto skupljene punđe, sada je bila ležernija i pustila je ispeglanu kosu, a za dozu elegancije pobrinuo se i kaput, strukiranog kroja s ukrasnim dugmićima vojničkog stila.

MADRID, SPAIN - DECEMBER 03: Queen Letizia of Spain (C) leaves after a conference at the COP25 Climate Submmit at IFEMA Madrid on December 03, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Pablo Blazquez Dominguez/Getty Images)
Getty Images

Linker
14. travanj 2024 04:21