GWEN STEFANI INSTAGRAM
Baš u njezinom stilu

Nimalo klasična mladenka! Glazbenica oduševila čak dvjema vjenčanicama, no pravi hit bile su kaubojske čizme

Slavna glazbenica rekla je ‘da‘ svom dugogodišnjem dečku, country pjevaču Blakeu Sheltonu u dvije raskošne kreacije s potpisom poznate dizajnerice Vere Wang koje je nosila, ni manje ni više, nego na kaubojske čizme na visoku petu.

Slavna glazbenica rekla je ‘da‘ svom dugogodišnjem dečku, country pjevaču Blakeu Sheltonu u dvije raskošne kreacije s potpisom poznate dizajnerice Vere Wang koje je nosila, ni manje ni više, nego na kaubojske čizme na visoku petu.

Dugogodišnja veza glazbenika Blakea Sheltona i Gwen Stefani napokon je okrunjena brakom. Simpatičan par vjenčao se prošle subote na Sheltonovom ranču u Tishomingu u Oklahomi. Tim povodom Blake je svojoj Gwen izgradio kapelicu u kojoj su izrekli bračne zavjete i koja će ih uvijek podsjećati na taj poseban trenutak.

Čitajte i: Gwen Stefani od Vatikana dobila poništenje braka pa dočekala romantičnu svadbu! Blake Shelton za nju je izgradio kapelicu

Nekoliko dana kasnije Gwen je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija s vjenčanja koje su otkrile da je nosila čak dvije vjenčanice i to s potpisom poznate dizajnerice Vere Wang.

Na svoj poseban dan stigla je u raskošnijoj vjenčanici s bogatim šlepom od tila i velom, a u rukama je imala buket bijelih ruža. U toj haljini ovjekovječila je trenutak sa svojim suprugom, a pozadina im je bio predivan zalazak sunca. Nakon svečane ceremonije uslijedio je party s dragim ljudima za koji se Gwen odlučila preodjenuti u nešto jednostavnije i praktičnije.

Iako se na prvi pogled čini da je imala samo jednu haljinu, otvor na korzetu prve i druge haljine nije isti, no Gwen je željela da haljine budu sličnog dizajna.

Prvu vjenčanicu zamijenila je drugom koja je također u fokusu imala tutu od tila posutu ručno šivanim detaljima u obliku ptica, a još veći hit bile su bijele kaubojske čizme na petu brenda Le Silla.

Čitajte i: Mislili smo da neće nikad! Blake Shelton konačno kleknuo, Gwen Stefani rekla ‘da‘

Ni njezin dragi nije bio baš klasično odjeven. Dok je gore imao košulju, prsluk i sako, dolje je navukao tamne traperice, baš poput pravog kauboja.

Gwen i Blake upoznali su se prije gotovo šest godina na setu The Voicea, hodaju od 2015., a zaručili su se prošle godine u listopadu. Pjevačica se dobrano namučila kako bi s Blakeom otišla pred oltar jer je bivši brak s Gavinom Rossdaleom sklopila u crkvi.

Međutim, od Vatikana je napokon dobila poništenje tog braka, a olakšavajuća činjenica bila je Gavinova prevara s dadiljom njihove djece. Otežavalo im je i to što je Blake bio u braku s kantautoricom i glumicom Mirandom Lambert kad je upoznao Gwen jer preljubnička veza nije olakotna okolnost kad tražite poništenje crkvenog braka. Ipak, nakon malo muke, paru su se ostvarili snovi koje sada žive, a ne samo sanjaju!

Linker
27. travanj 2024 21:36