THE ELLEN SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Vjenčanje na ranču

Gwen Stefani od Vatikana dobila poništenje braka pa dočekala romantičnu svadbu! Blake Shelton za nju je izgradio kapelicu

Početkom godine pjevačica je dobila poništenje prethodnog braka i tada se njezin dragi bacio na posao: na svom ranču u Oklahomi dao je izgraditi kapelicu koja će ih zauvijek podsjećati na njihov poseban dan.

Početkom godine pjevačica je dobila poništenje prethodnog braka i tada se njezin dragi bacio na posao: na svom ranču u Oklahomi dao je izgraditi kapelicu koja će ih zauvijek podsjećati na njihov poseban dan.

Country glazbenik Blake Shelton (45) visoko je podigao ljestvicu na neslužbenoj top listi najromantičnijih gesti na američkoj glazbenoj sceni. Ne samo da je svoju voljenu, američku pop zvijezdu Gwen Stefani (51), prošle subote napokon odveo pred oltar nego je dao izgraditi prelijepu kapelicu na svom imanju u Oklahomi kako bi bračne zavjete izrekli na mjestu na kojem se nitko prije njih nije vjenčao - i koje će ih zauvijek podsjećati na taj trenutak.

Bit će dovoljno da s prozora svog novog doma na tom ranču, koji je Shelton dao izgraditi za Gwen i njezina tri sina iz prvog braka, bace pogled na kapelicu da se prisjete trenutka kada su postali muž i žena. Priču o gesti koja je „rastopila” njihove obožavatelje objavio je Page Six, dok je američki magazin „People” otkrio da su prošlog tjedna od službenika okružnog suda u gradiću Johnston u Oklahomi zatražili i dobili dozvolu za brak. To je moglo značiti samo jedno: na pomolu je ljetno vjenčanje kakvo je pop pjevačica svojedobno najavila.

image
Gwen je dugo čekala ne bi li dobila crkveno poništenje braka.
SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Dobila crkveno poništenje braka, no Gwen Stefani kaže da sa svojim partnerom još neće pred oltar

Dva dana kasnije u gradu su se pojavili Gwenini roditelji Dennis Stefani i Patty Flynn i tada nije bilo sumnje kako će par ovog vikenda ozakoniti vezu započetu 2015., kad su se upoznali kao treneri nadarenih kandidata u NBC-jevom showu "The Voice". Zaručili su se u listopadu 2020., a pop zvijezda (koju nije lako impresionirati nakitom) podijelila je fotografiju nevjerojatnog zaručničkog prstena: ringa od platine s dijamantom od najmanje šest karata: neki mediji spekulirali su da dijamant ima čak devet karata... Kako god bilo, na najvažniji detalj, fotografiju njezine vjenčanice morat ćemo pričekati. Za sad nije poznato da li ju je sama dizajnirala ili nosi potpis poznate modne kuće. Budući da se Gwen Stefani dokazala i kao modna dizajnerica, nema sumnje da je spektakularna.

Čitajte i: Crkva joj napokon uslišila molitve: Nema više zapreka, Gwen Stefani ovo je godinama čekala

Sve se poklopilo

Najavljeno je kako će njezini sinovi Kingston (15), Zuma (12) i Apollo (7) koje je dobila u braku s glazbenikom Gavinom Rossdaleom, imati važnu ulogu u vjenčanju održanom pred najužim krugom uzvanika: pretpostavlja se kako su dečki otpratili mamu pred oltar.

- Imam očuha u životu koji je jedan od mojih heroja. Volim svog očuha, on mi je poput oca. Blake mi je uzor kakav otac ili očuh jednog dana želim biti. Shvaćam to vrlo ozbiljno – rekao je svojedobno Kingston.

Sretan par morao je dugo čekati dok se nisu vjenčali onako kako su željeni, pred svećenikom. Oboje su vjernici, Gwen je katolkinja, a kako je brak s Gavinom Rossdaleom sklopila u crkvi, jako se namučila dok početkom ove godine nije objavljeno kako je brak napokon poništen. Budući da ju je prvi suprug prevario s dadiljom njihove djece i slomio joj srce, možda je baš tad detalj bio ključan da joj u Vatikana odobre poništenje koje crkva ne dodjeljuje olako. Osim toga, Blake Shelton bio u braku s kantautoricom i glumicom Mirandom Lambert kad je upoznao Gwen, a preljubnička veza nije olakotna okolnost kad tražite poništenje crkvenog braka. Ali, čim je shvatio da se ozbiljno zaljubio u bivšu pjevačicu grupe „No Doubt”, od supruge je zatražio razvod.

- Nisam pokušavala ući u vezu s Blakeom čim smo se upoznali. No, bilo je nevjerojatno da bi nas Bog stavio u poziciju da imamo jedno drugo u tom trenutku, na istom mjestu, u istom trenutku – rekla je pjevačica hita „Rich Girl” magazinu People.
Naposljetku su joj se ispunili svi snovi, sve se „poklopilo” kako je priželjkivala: suprug joj je postao zgodan, odan i ludo zaljubljen muškarac na kakvom bi joj mnoge kolegice i kolegice pozavidjele.

Linker
27. travanj 2024 04:59