duhovni mir na prvom mjestu

Dobila crkveno poništenje braka, no Gwen Stefani kaže da sa svojim partnerom još neće pred oltar

Poznata američka pjevačica u emisiji "Today" otkrila je da još neće obući vjenčanicu i reći ‘da‘ Blakeu Sheltonu, premda o tome sanja otkako su se upoznali. Njezina djeca i njihovi osjećaju uvijek su joj na prvom mjestu.

Pjevačica Gwen Stefani od Vatikana je napokon dobila potvrdu poništenja prvog braka s Gavinom Rossdaleom, kojoj se dugo nadala, no ipak neće još stati pred oltar s Blakeom Sheltonom.

Gwen je poništenje crkvenog braka od bivšeg supruga Gavina s kojim ima troje djece zatražila jer je 2015. godine, prije prekida, otkrila da ju vara s dadiljom njihove djece, što je Gwen slomilo srce.

image
Dadilja njihovo troje djece nije bila jedina žena s kojom je Gavin prevari Gwen, no za poznatu pjevačicu to je bila kap koja je prelila čašu
JOANNE DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

Ubrzo nakon prekida, u showu "The Voice" upoznala je country pjevača Blakea Sheltona, koji se također oporavljao od kraha braka, te je u njemu pronašla sigurnu luku. S Blakeom je zaručena od prošle godine pa su se mnogi nadali da će ponovno "uskočiti" u vjenčanicu čim dobije papire vezane za poništenje braka.

Ipak, 51-godišnja pjevačica još će malo pričekati prije drugog vjenčanja, a u showu "Today" otkrila je i zašto.

image
Nakon krahova prvih brakova, koje je javnost budno pratila, Gwen i Blake pronašli su sreću
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Mnoge stvari treba uzeti u obzir kad je toliko ljudi upleteno", izjavila je Gwen misleći pritom na svoje troje djece te razvode kroz koje su ona i Blake prošli.

"Djeca, sva njihova srdašca, svi u obitelji smo prošli mnogo. Tako da, kad se zaljubiš tako jako i tako neočekivano, u kasnijem stadiju života, u romantičnom smislu prvo pomisliš - želim se vjenčati! Tako da smo oduvijek razgovarali o tome, ali s vremenom sam došla do spoznaje da se to još nije trebalo dogoditi. Moramo još proći puno iscjeljenja ", otvorila je srce pjevačica koja se proslavila u grupi No Doubt.

Počela se osjećati nesigurno u svojoj koži, a Blake ju je onda zaprosio

Otkrila je i kako je do prošnje došlo "sasvim prirodno": "Bilo je smiješno jer je već imao prsten, i baš se bližio moj rođendan, a ja sam imala tjeskobu zbog toga. Počela sam se osjećati nesigurno, a prošnja je došla baš u pravo vrijeme!".

image
Prije novog vjenčanja, pjevačica želi biti sigurna da su njezina djeca preboljela razvod od Gavina
AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Blake je Gwen zaprosio na svom ranču u Oklahomi gdje su s djecom proveli veći dio karantene. Vijest o zarukama objavili su na društvenim mrežama 27. rujna 2020. godine.

Linker
25. travanj 2024 00:47