Hit boje

Nježne pastelne nijanse dominiraju ove sezone, evo koje su ih poznate dame nosile na naš party

Istovremeno trendi, nježne i svestrane, pastelne boje oduvijek su savršen odabir u našoj garderobi jer svakoj kombinaciji daju određenu dozu romantike.

Uz klasične crne i crvene kreacije s kojima nikada ne možemo pogriješiti, lookovi nježnih pastelnih tonova ove su sezone "obojili" sve, pa tako i Glorijin rođendanski party. Od svijetloružičastih, zelenih, baby plave pa sve do bezvremenske bež nijanse, poznate dame oduševile su svojim outfitima u kojima su prevladavale upravo spomenute nijanse. Istovremeno trendi, nježne i svestrane, pastelne boje oduvijek su savršen odabir u našoj garderobi jer svakoj kombinaciji daju određenu dozu romantike.

Osim toga, upravo su mnogi za ovu sezonu prepostavili kako će pastelne boje biti jedan od najvećih modnih trendova kada je riječ o bojama, a toga su očigledno svjesne i mnoge naše zvijezde. Glumica Ecija Ojdanić tako se odlučila za mini haljinu pastelno zelene boje, dok je glavna urednica Glorije Vedrana Čarapović Propadalo plijenila pažnju u strukiranoj maksi bež haljini dugih rukava.

image

Ecija Ojdanić

LUKA SMUK
image

Vedrana Čarapović Propadalo nosi haljinu brenda Lokomotiva, dizajnerice Lane Puljić

LUKA SMUK

Za neutralnu se nijansu odlučila i Lejla Filipović odjenuvši chic kostim prljavo bijele boje s čipkom te efektnim detaljem ruže, a cijeli je outfit dodatno upotpunila bijelim sandalama na petu i metalic clutch torbicom. Fotografkinja Mara Bratoš odabrala je lepršavu haljinu nježno ružičaste boje, dok se glumica Arija Rizvić odlučila za haljinu slične pink pastelne nijanse.

image

Lejla Filipović u bijelom, dizajn I Do Weddings

LUKA SMUK
image

Mara Bratoš

LUKA SMUK
image

Ariju Rizvić stilizirala je Ana Nikačević

LUKA SMUK
Linker
25. travanj 2024 10:05