Svestrane glumice

Nova karijera Julije Roberts i Eve Mendes

Holivudske zvijezde odlučile su se okušati u nešto drukčijoj ulozi - kreiraju nakit u suradnji s poznatim draguljarskim kućama, i još su za to dobro plaćene.

Kreativnost holivudske glumice Eve Mendes nije ograničena samo na glumu, pisanje slikovnice "Desi, Mami, and the Never-Ending Worries" ili na igru sa svojim djevojčicama. Smisao za lijepo, supruga Ryana Goslinga pretočila je u nakit brenda Cast iza kojeg stoji dizajnerica Rachel Skelly i poduzetnik Eric Ryan. Upravo je Eva kreirala prsten "Havana Flip Ring" u zelenoj te u svijetloj varijanti, a kako kaže bila je nadahnuta svojim podrijetlom te devetogodišnjom kćeri Esmeraldom. Prsten impresivne veličine, izrađen je od osamnaest karatnog zlata, smaragda, bijelog ahata te krizoprasa, jednog od najvrednijih minerala prozirne, zelenkaste boje koji se od antičkih vremena upotrebljava za izradu ukrasa.

"Osjećam duboku ljubav prema smaragdima. Uostalom ime moje kćeri je Esmeralda...Smaragdi su s jedne, a bijeli ahat s druge strane, samo okrenite prsten i otkrit ćete da izgleda drugačije. Nosi ime grada odakle je moja obitelj. Nakit za mene mora imati emotivnu vezu ili ga ne mogu nositi. Nadam se da će vam se svidjeti ovaj bezvremenski komad, koliko se meni sviđa", napisala je glumica u nedavnoj objavi. Cijena prstena je 9.750 dolara u smaragdno-zlatnoj varijanti s krizoprasaom, dok varijanta kojom dominira bijeli ahat, a ring i okvir za kamen izrađeni su od srebra, stoji 2200 dolara.

"Brend stoji iza nakita koji je jednostavan i zabavan za nošenje. U njihovim komadima danas se može uživati i darivati njime one koje volite... Bio mi je užitak postati im partner, a pritom podržati udrugu ‘The Art for Elysium‘, bio je šlag na torti", rekla je Eva Mendes za People.

image

Eva Mendes kreirala je nakit kojim dominiraju smaragdi te bijeli ahat

FRANCOIS GUILLOT AFP

U igru "svjetlucavim kamenčićima" upustila se i Julia Roberts, čiji blistav osmijeh obožavatelji uspoređuju sa sjajem dragulja, pa mnoge nije začudila suradnja u kojoj je Julia za švicarsku draguljarsku kuću Chopard kreirala nakit. Inače, Roberts je od lani globalna ambasadorica ovog švicarskog brenda nakita i satova, pa nerijetko nakit koji je dizajnirala Caroline Scheufele, a sad su se udružile kao kreativke.

image

Julia Roberts postala je 2023. globalna ambasadorica švicarskog brenda nakita i satova

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

"Bio je veliki izazov kada je predložila da radimo na dizajnu. Jako smo se zabavile stvarajući nakit koji je lijep, održiv i spaja bezvremensku privlačnost smaragda s tirkizom", izjavila je glumica.

image

Osmijeh Julije Roberts i dragulji Chopard neodoljiva su kombinacija

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Obje vjeruju u to da dragulji na poseban način "komuniciraju" sa ženskim tijelom, zbog čega sretnice ukrašene dragim kamenjem i same blistaju u središtu pozornosti. Kolekcija je posebna je po tome što ju krase smaragdi, rubini i tirkiz, pa nalikuje cvjetnim laticama prožetim svjetlošću s površine pomno izbrušenih dragulja. Kako ga treba nositi, Juliji Roberts pokazala je pozirajući s Caroline Scheufele. Dakako, Julijin osmijeh priču o liniji nakita za Chopard podiže na posebnu, "wow" razinu.

Linker
25. ožujak 2024 15:19