Jared leto

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA
Mihano Momosa

Novi uspjeh regionalnog dizajnera: Kreaciju dizajnera kojeg vole i Hrvatice nosio je Jared Leto

Srpski dizajner Mihailo Anušić jedan je od najpopularnijih na našim prostorima, a njegov dizajn nosio je i holivudski glumac.

Srpski dizajner Mihailo Anušić jedan je od najpopularnijih na našim prostorima, a njegov dizajn nosio je i holivudski glumac.

Kolekcije dizajnera koji stoji iza brenda Mihano Momosa uvijek se očekuju s nestrpljenjem, osobito kada je riječ o bridal kreacijama. O vjenčanicama Mihaila Anušića maštaju brojne mladenke, a jednaki efekt izazivaju i njegove ostale kreacije koje su prepoznatljive po uzorku cvijeća.

Mihano Momosa sada je ostvario novi uspjeh, a vijesti je podijelio na svom Instagramu. Naime, zvijezda editorijala magazina Vogue Man je Jared Leto, a holivudski glumac nosio je njegovu kreaciju. Riječ je predimenzioniranom odijelu iz ovogodišnje kolekcije La Luna. Odijelo je eklektične plave nijanse, s velikim cvijetom na ramenu.

"Sada kada se osvrnem vidim da je to bio zapravo dug put koji je zahtijevao mnogo predanog rada i ustrajnosti. Dok su se stvari događale, nekako sam išao ukorak s njima, borio se s tekućim izazovima i nastojao se držati osnovnih principa na kojima počiva Mihano Momosa. Od samog početka bilo mi je važno da se brend diferencira i jasno definira kao medij za dijeljenje mojih vrijednosti i pogleda na svijet, a ne mene samog. Dakle, Mihano Momosa od starta je bio ideja koju sam htio iskomunicirati i koja je u izvjesnom smislu važnija i veća od mene samog.", rekao je o svojim početcima dizajner u jednom od razgovora za Gloriju Glam.

Leto, inače poznat po upečatljivom modnom stilu kojim često pomiče granice, na snimanju je nosio i odijelo pastelno ljubičaste boje, uz kožne rukavice,a fotograf koji stoji iza editorijala je Jacques Burga.

Linker
28. travanj 2024 06:49