Fashion report

Od elegancije pa sve do casual izdanja: Ovo su najbolji zvjezdani lookovi s Tjedna mode u Parizu

Jedna od onih koja se svojim lookom u Parizu posebno istaknula bila je glumica Syndey Sweeney. Ova 26-godišnjakinja bila je jedna od glavnih zvijezda na reviji brenda Miu Miu, prvenstveno zahvaljujući modnoj kombinaciji koja nije prošla nezapaženo.

Tjedan mode u Parizu i službeno je završio, a kao i svaka druga modna manifestacija, i ovogodišnje izdanje bilo je savršena prilika da brojni poznati budi viđeni. Mnogi od njih promatrali su nove kolekcije za jesen/zimu 2024. poznatih modnih kuća, a mi smo izdvojili naše favorite. Jedna od onih koja se svojim lookom definitivno istaknula bila je glumica Sydney​ Sweeney. Ova 26-godišnjakinja bila je jedna od glavnih zvijezda na reviji brenda Miu Miu, prvenstveno zahvaljujući modnoj kombinaciji koja nije prošla nezapaženo. Uz crop top, preko kojeg je imala oversized crni blejzer, američka je glumica nosila samo šljokičaste gaćice i ispod njih crne najlonke. Hlače su zapravo komad iz najnovije kolekcije poznatog talijanskog brenda, a efektni outfit Sydney je dodatno upotpunila parom crnih sandala na petu, Miu Miu torbicom i sunčanim naočalama.

image

Sydney Sweeney

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Svojim je lookom na pariškom Tjednu mode oduševila i glumica Penelope Cruz koja se za predstavljanje Chanel kolekcije za jesen/zimu 2024. odlučila za kožni outfit. Nosila je elegantnu žutu bluzu s cijelim ovratnikom, dok je kožnu suknju francuskog brenda savršeno iskombinirala na jaknu od istog materijala. Outfit je dodatno upotpunila crnim platforma sandalama na visoku petu, efektnim remenom te crnom Chanel torbicom.

image

Penelope Cruz

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK

Na predstavljanju nove kolekcije modne kuće Louis Vuitton, koje je pratila iz prvog reda, poglede je zanimljivim modnim odabirom privlačila glumica Cate Blanchett. Blistala je u kožnim hlačama užeg kroja i crnim salonkama, a u fokusu je bila njezina voluminozna plava bluza napravljena od reciklirane tkanine. Zanimljivo je to što je upravo ovu blizu Blanchett nosila na dodjeli Oscara 2023. godine, samo ju je tada iskombinirala na maxi svilenu crnu suknju.

image

Cate Blanchett

BERTRAND RINDOFF PETROFF/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Glumica Margaret Qualley na predstavljanju Chanelove kolekcije za jesen/zimu 2024. oduševila je prepoznatljivim žutim kompletom od tvida, a elegantni look upotpunila je crnim dokoljenkama, cipelama na petu te zanimljivom crnom svilenom mašnom u kosi koja je jedan od must have detalja ove sezone.

image

Margaret Qualley

OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Na predstavljanju kolekcije modne kuće Louis Vuitton za jesen/zimu 2024. stylingom je oduševila i Léa Seydoux, glumica koja je pažnju javnosti prvi put privukla pojavljivanjem u filmu "La belle personne", za koji je osvojila francusku nagradu Cezar i nagradu Filmskog festivala u Cannesu za najbolju mladu glumicu. Ova je talentirana 38-godišnjakinja iz prvog reda promatrala reviju, a na sebi je imala crnu mini haljinu u obliku košulje francuskog brenda i oversized kožnu jaknu. Styling je dodatno upotpunila bijelim špic salonkama na petu te crnom clutch torbicom koju je nosila u ruci.

image

Léa Seydoux

ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Camille Rowe, model i povremena glumica već je neko vrijeme muza brojnim svjetskim brendovima, a na ovogodišnjem pariškom Tjednu mode iz prvog je reda promatrala predstavljanje Chanelove nove kolekcije. Oduševila je svojim jednostavnim, ali chic lookom odlučivši se za bezvremenski traper look od glave do pete. Outfit je upotpunila bijelim čizmama na petu te crvenom Chanel torbicom koja je vizualno "razbila" monotoniju njezine modne kombinacije.

image

Camille Rowe

JM HAEDRICH/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
10. travanj 2024 22:12