UVIJEK BLISTA

Omiljeni odjevni predmet Antonije Blaće: Odabrala ga je za projekt, zabavu s prijateljicom i filmsku premijeru

S njime jednostavno ne možete pogriješiti, a ako vam treba inspiracije, modni priručnik je ‘ispisala‘ televizijska voditeljica i producentica. Sako u svim bojama, u kombinaciji s trapericama ili elegantnim hlačama, odlično stoji u baš svim prigodama!

Ljeto za televizijsku voditeljicu i producenticu Antoniju Blaće nije gotovo. Na Trgu ispred katedrale Svetog Jakova u Šibeniku, svojem rodnom gradu, poznato televizijsko lice vodilo je program povodom obilježavanja deset godina Društva za očuvanje šibenske baštine Juraj Dalmatinac, a s njom je bio i njezin suprug Hrvoje Brlečić.

image
Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić
NIKSA STIPANICEV/CROPIX CROPIX

Dvojac uspješno spaja privatno i poslovno, a to dokazuju i ovakve manifestacije na koje vole dolaziti u paru. U crvenom odijelu domaće dizajnerice Kristine Burje, koja stoji iza brenda Krie Design, Antonija je pokazala kako joj je linija i dalje besprijekorna. Iako je češće viđamo u neutralnijim tonovima, ovime je dokazala kako je crvena svakako njezina boja!

image
Antonija Blaće u odijelu Krie Designa.
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Nakon šibenske večeri, njih dvoje su se uputili na otok Hvar, a društvo im je pravila i voditeljica Nevena Rendeli, što su kolegice objavile i na Instagramu napisavši kako se radi o "posljednjim trzajima ljeta".

Dok je Nevena za večernji izlazak odabrala šarenu satensku haljinu, Antonija je ostala vjerna klasici – trapericama i sakou, a kombinaciju je dodatno začinila bijelim štiklama. RTL-ova voditeljica je sakou bila vjerna i na projekciji nagrađenog filma "Murina" na ljetnoj pozornici na Tuškancu, a stajling za tu večer "amenovala" je i modna stilistica i dizajnerica te njezina prijateljica Iva Gradišer.

Čitajte i: Antonija Blaće zadovoljno ide u ljeto, otkrila nam je i kako je to postigla: 'Ovaj put sam se othrvala'

Ljeto bez parea

Svestrana voditeljica i kreativka ove je godine iznjedrila još jedan autorski projekt. Nije tajna da se godinama bori s kilogramima stoga je odluka da pomogne i svima drugima sa sličnim problemom bila i više nego logična. Priručnik za skidanje suvišnih kilograma "Ljeto bez parea" napisala je za vrijeme prvog lockdowna i nakon potresa, kad je zbog stresa, kao i mnogi, nagomilala kilograme, no ta ju je situacija nadahnula da piše o zdravom i neradikalnom mršavljenju.

image
U Šibeniku je vodila program Društva za očuvanje šibenske baštine Juraj Dalmatinac.
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

"Što sam starija više težim balansu, nego savršenstvu. Iskoristila sam ovo vrijeme da se posložim i presložim. Surađujem već neko vrijeme s Bojanom Stojnićem, nutricionistom iz Rijeke, koji je na doktoratu u Španjolskoj. Došla sam do njega i njegove kompanije zahvaljujući preporukama zadovoljnih korisnika. Jako mi se svidjela njegova filozofija, uništava mitove o hrani i izgledu”, ispričala nam je Antonija uoči izlaska priručnika. Dodala je i kako joj je lockdown dobrodošao jer se sama nikada ne bi odlučila na odmor te da je uživala u kući kao pravi introvert. U ekskluzivnom intervjuu za Gloriju, voditeljica je govorila kako bi voljela zatrudnjeti te kako joj je cilj da se to što prije i dogodi.

Čitajte i: Antonija Blaće intimno i iskreno: 'Voljela bih zatrudnjeti, nadam se da će se to uskoro i dogoditi'

Linker
18. travanj 2024 03:53