Oprah Winfrey

 FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Purpurna divota

Oprah je ljetos izgubila 20 kilograma, a vitku liniju pokazala je u haljini s posebnom posvetom

Slavna voditeljica nikada nije krila da se bori s viškom kilograma, a sada ponosno ističe novu figuru.

Slavna voditeljica nikada nije krila da se bori s viškom kilograma, a sada ponosno ističe novu figuru.

Ikona američkog TV programa Oprah Winfrey bila je jedna od uzvanica dobrotvorne večeri u organizaciji grupacije Kering. zaklada slavi 15 godina svog rada, a cilj je pomoć spriječiti nasilje nad ženama i pružiti im podršku. Nicole Kidman, Isabelle Huppert, Tracee Ellis Ross, Zoë Kravitz, Channing Tatum i Leonardo DiCaprio neki su od slavnih lica koji su prisustvovali događaju, s veliku pažnju privukla je i slavna 69-godišnja voditeljica.

image
ILYA S. SAVENOK/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA ILYA S. SAVENOK/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Winfrey je pozirala s aktivisticom i nobelovkom Malalom Yousafzai, Françoisem-Henrijem Pinaultom te Salmom Hayek, a sjajno je izgledala u Saint Laurent haljini purpurne boje koja je istaknula njezinu figuru. Izrez haljine i preklop na dekolteu grle tijelo pa je ovim modelom voditeljica vješto istaknula figuru. Odabrala je i visoke pete Saint Laurent Vendome te dijamantni nakit koji je pristaju uz ovu svečanu nijansu haljine. Ljubičastu je odabrala s dobrim razlogom, kako bi odala počast filmu iz 1985. u kojem je imala ulogu - "Boja purpura", redatelja Stevena Spielberga. Voditeljica i producentica trenutno radi na istoimenoj mjuzikl adaptaciji.

image
FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Oprah je početkom godine govorila i o borbi s kilogramima - u jednom trenutku imala je oko sto kilograma, a gotovo nijedna dijeta niti plan prehrane nisu joj odgovarali. Ove godine odlučila se promijeniti stil života te je krenula na program "Weight Watchers" koji je fokusiran na promjenu prehrane, način života i samo razmišljanja o kilogramima. Nakon što je u 15 mjeseci izgubila oko 20 kilograma, kazala je u jednom razgovoru: "Ovo je najbolji program za mršavljenje na kojem sam bila. Radi se o načinu života, načinu na koji konzumirate hranu i nikada se ne osjećate kao da ste na dijeti, zato i funkcionira".

Linker
28. travanj 2024 00:59