OD GLAVE DO PETE

Ovog proljeća nose se sve nijanse bijele, pogledajte kako ju stiliziraju naše stilistice

Ivana Pavić, Ana Nikačević, Marcela Vrček, Barbara Repe i Iva Gradišer jedne su od najistaknutijih naših stilistica koje su nam pokazale kako omiljenu ljetnu boju stilizirati na različite načine.

Proljeće i ljeto idealna su godišnja doba za modne komade u bijelim tonovima, koji će osobito biti popularni ove sezone. Od optički bijele preko krem tonova vanilije, šampanjca i bjelokosti - nosit će se sve nijanse, koje se savrđeno i međusobno kombiniraju. Sve njih možemo pronaći u novoj kolekciji proljeće/ljeto popularnog brenda Twinset, a svoje favorite već su pronašle i brojne poznate Hrvatice.

image

Twinset

NELA FELL
image

Marcela Vrček, Barbara Repe, Ivana Pavić, Ana Nikačević i Iva Gradišer

NELA FELL

Modne stilistice Iva Gradišer, Barbara Repe, Ana Nikačević, Ivana Pavić i Marcela Vrček, glumica Daria Lorenci Flatz te influencerice Pamela Badžek i Nikolina Minovska pokazale su kako bi nosile hit komade iz nove kolekcije. Iva Gradišer, Barbara Repe i Ana Nikačević uskočile su u odijela, dok su Ivana Pavić i Marcela Vrček odabrale mladenačku kombinaciju s trapericama i ključnim komadom svake ljetne garderobe - bijelom majicom. Uz modne detalje, svaka od tih kombinacija postala je još zanimljivija, a među komadima koji zaustavljaju poglede je i ceker s velikim Twinset logom.

image

Ana Nikačević

NELA FELL
image

Barbara Repe

NELA FELL
image

Iva Gradišer

NELA FELL
image

Ivana Pavić i Marcela Vrček

NELA FELL

Glumica Daria Lorenzi Flatz pak je odabrala romantičnu bijelu haljinu, Pamela Badžek prošetala je u limited edition mrežastoj haljini protkanoj zlatnim nitima, dok je Nikolina Minovska lepršavu kreaciju upotpunila sakoom. Ove bijele kombinacije upotpunile su sa zlatnim nakitom, metalik torbicama i salonkama ili natikačama koje zaokružuju svaki styling.

image

Daria Lorenci Flatz

NELA FELL
image

Nikolina Minovska i Pamela Badžek

NELA FELL
Linker
18. travanj 2024 12:38