Modna lekcija

Party sezona je tu! Donosimo vam prijedloge najboljih outfit inspiracija

Od popularnih šljokica, efektnih metalik komada pa sve do strukiranih senzualnih ženskih odijela, za koji se god styling odlučili - možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

Party sezona već je započela, a svake nam je godine to razlog za veselje, uzbuđenje, ali i povod da se dotjeramo. No kada napokon dođe trenutak za odabir savršenog outfita "za van", mnogi od nas suočavaju se s raznim modnim izazovima. Bez obzira na to je li riječ o kućnom partyju ili ludom novogodišnjem izlasku u klub, svejedno možete zablistati svojom stylish modnom kombinacijom.

Od popularnih šljokica, efektnih metalik komada pa sve do strukiranih senzualnih ženskih odijela, za koji se god styling odlučili - možete biti sigurni da nećete pogriješiti, a vaš odabir, dakako, ovisi isključivo o vašem stilu i onome u čemu se osjećate najbolje. Kako bismo vam u tome pomogli, za vas smo kreirali nekoliko party lookova u kojima ćete privlačiti poglede gdje god se pojavili.

Mala crna haljina

Mislimo da nije potrebno govoriti da s malom crnom haljinom nikako ne možete pogriješiti, a iznimka nije ni ovogodišnja party sezona. U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, mala crna haljina svake sezone suvereno zavlada modnom scenom te je kao takva jedan od nezaobilaznih komada formalnih i party kombinacija. Ujedno je i jedan od omiljenih odabira svih fashionistica koje ne vole eksperimentirati, ali svejedno žele privući poglede svojim stylingom. Malu crnu haljinu možemo iskombinirati na visoke čizme, dugi topli kaput ili krznenu bundicu te efektnu torbicu. Ove su sezone posebno aktualne one sa šljokicama i ostalim svjetlucavim elementima.

image

Kaput na preklop od mješavine vune s ovratnikom Zara (69,95 eura)/Satenska haljina s ukrasnim kamenčićima Zara (35,95 eura)/Metalik torbica Zara (39,95 eura)/Svjetlucave gležnjače s potpeticama Zara (69,95 eura)

ZARA

Strukirano chic odijelo

Ništa nije toliko uglađeno kao senzualno žensko odijelo, a također je i chic. Ova jednako glamurozna alternativa otmjenoj mini haljini također je odličan odabir za sve one koje vole iskakati iz okoline, a pritom se osjećati ugodno u svojoj koži. Strukirano odijelo stilizirano štiklama ukrašenim kristalima i mnoštvom dijamantnog nakita savršen je recept za party kombinaciju blagdana koji su pred nama.

image

Hlače donji dio odijela Zara (29,95 eura)/Dugi sako uz tijelo Zara (59,95 eura)/Torbica Gucci (2500 eura)/Cipele s visokim potpeticama Zara (45,95 eura)

ZARA/MYTHERESA

Komadi s metalik sjajem

Bez obzira na to radi li se o metalik haljini, suknji ili hlačama, jedno je sigurno - u looku s ovim detaljem definitivno nećemo proći nezapaženo. Osim toga, upravo su metalik komadi sa šljokicama najveći trend ove sezone, a to nam dokazuju i brojne trendseterice i it djevojke koje ih nose u gotovo svim prilikama, i to ne nužno samo u svojim party kombinacijama. Naš favorit su ipak metalik haljine koje savršeno stoje kada se stiliziraju s bazičnim čizmama, bundom i clutch torbicom koja je također posljednjih mjeseci doživjela veliki povratak na modnu scenu.

image

Visoke kožne čizme s potpeticom Paris Texas (672 eura)/Clutch torbica Victoria Beckham (623 eura)/Haljina negliže stila metalik Zara (29,95 eura)/Krzneni kaputić Zara (69,95 eura)

MYTHERESA/ZARA

Tihi luksuz

U svojoj osnovi, tihi luksuz zapravo ukazuje na estetiku koja je na prvi pogled manje upadljiva, onu koja izvire iz chic bezvremenskih, dobro skrojenih i svestranih modnih predmeta. Ovakvi stylinzi i bez vidljivih oznaka izgledaju skupo, po čemu su zapravo i dobili ime ‘‘quiet luxury‘‘. Tihi luksuz odlično je rješenje za sve one koji ne vole pretjerano upadljive lookove, ali i dalje žele izgledati sjajno. Naš favorit za party sezonu koji sadrži značajke ovog stila jest klasična bijela oversized košulja, visoke čizme na petu, uske traperice i neka efektna torbica koja će cijelom, naizgled jednostavnom stylingu, dati onu chic notu.

image

Bijela oversize košulja Zara (22,95 eura)/Skinny traperice visoki struk Zara (25,95 eura)/Torbica Loewe (3950 eura)/Visoke čizme Paris Texas (430 eura)

ZARA/MYTHERESA
Linker
21. travanj 2024 20:31