Pletivo s biserima

 ZARA PROMO
DAŠAK ELEGANCIJE

Pletivo s biserima novi je modni trend, a evo koji su najtraženiji komadi

Najdraži nakit francuske dizajnerice Coco Chanel doživio je veliki povratak. Naime, sve veći broj high street brendova u svojoj ponudi ima upravo komade s ovim kultnim detaljem - pletivo s biserima.

Najdraži nakit francuske dizajnerice Coco Chanel doživio je veliki povratak. Naime, sve veći broj high street brendova u svojoj ponudi ima upravo komade s ovim kultnim detaljem - pletivo s biserima.

Coco Chanel, po mnogima kraljica mode najviše je voljela nositi bisere, a upravo je njezin najdraži nakit doživio veliki povratak. Kao što možemo vidjeti po brojnim influencericama i trendsetericama, pletivo s biserima postalo je novi modni hit. S obzirom na to što biseri svakom odjevnom komadu daju određenu dozu elegancije i dašak chica, ne čudi što sve veći broj high street brendova u svojoj ponudi ima upravo komade s ovim kultnim detaljem.

Nakon što su brojna poznata dizajnerska imena poput Diora i Chanela odjeću sa svojim potpisom ukrasili ekstravagantnim biserima, njihovim su stopama krenuli i drugi brendovi te tako dio bezvremenske čarolije ovog predivnog dragog kamena prenijeli jednostavnim i pristupačnijim modelima.

Upravo zahvaljujući njegovom toplom i udobnom materijalu, pletivo s biserima postalo je jedan od najtraženijih komada sezone koji se savršeno uklapa u gotovo svaku kombinaciju, bez obzira na to biramo li odjeću za svakodnevni dnevni look ili se spremamo za večernji izlazak.

Za sve ljubitelje bisera zato smo pronašli i izdvojili najtraženije modele pletiva s ovim zanimljivim detaljem koji privlači pažnju gdje god se pojavili.

image

Bež pleteni kardigan s isprepletenim motivima i umjetnim biserima Zara (39,95 eura), Crni cropped pulover s umjetnim biserima Zara (25,95 eura), Siva pletena bomber jakna s umjetnim biserima Zara (49,95 eura), Bež pleteni kardigan s perlicama Zara (29,95 eura), Sivi pulover s umjetnim biserima Zara (29,95 eura)

ZARA

Za večernji izlazak ili party, mnogima je prvi izbor elegantna haljina koja će odlično pristajati pletenoj jaknici s biserima. Bez obzira na to odlučili se za mini, midi ili maksi verziju haljine, gotovo možete biti sigurni da nećete pogriješiti s izborom. Za potpuni look odlično je rješenje manja efektna torbica i upečatljive cipele na petu.

image

Baršunasta midi haljina s naramenicama s kamenčićima Zara (29,95 eura), Torba za nošenje preko ramena s perlicama Zara (39,95 eura), Kratka svjetlucava haljina Zara (29,95 eura), Metalizirane cipele s visokim potpeticama i mašnom Zara (35,95 eura)

ZARA

Ako se spremate za nešto opušteniju varijantu odnosno za poslovni look, kardigani i vestice s biserima koje će, bez sumnje, biti jedan od must have komada ove sezone moguće je kombinirati na traperice širokih nogavica ili visoke crne čizme. Kako biste upotpunili čitavi look, nakit je uvijek odlična opcija, a ove sezone naročito je popularna kombinacija zlatno-srebrnog nakita.

image

Košulja od oksforda Zara (22,95 eura), Plave traperice visokog struka Zara (29,95 eura), Crna bazična torbica s lancem Zara (29,95 eura), Crne visoke čizme XL Zara (59,95 eura)

ZARA
Linker
27. travanj 2024 05:36