instagram
Treća sreća

Poznata mama rodila je u nedjelju i već tjera modu u parkiću

Šareni kombinezon, tenisice, sunčane naočale, malo ruža na usnama i konjski rep - aduti su koji su jamčili zapažen izgled poznate novopečene mame koja je samo četiri dana nakon porođaja izašla u šetnju i na igru sa sva tri sinčića.

Atraktivna 40-godišnja španjolska novinarka Pilar Rubio, životna partnerica 31-godišnjeg nogometaša Real Madrida Sergija Ramosa, tijekom cijele je svoje trudnoće golicala javnost - nemalo, jer paparazzi u stopu trče za njom, a i ona sama često objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama. Izaziva ponajprije - svojim modnim iskoracima.

Njezin je stil, naime, istančan i smisla za modu itekako ima, no do zadnjeg je dana trudnoće nosilq i kratke suknjice i visoke štikle, što je izazivalo podvojene komentare. Takvih komentara na njezinom Instagramu nije nedostajalo niti četiri dana nakon porođaja trećeg sina, Alejandra. Vitka kao da nije ni rodila, nasmijana i bezbrižna te tip-top dotjerana, zabavljala se sa svoja tri mališana u dječjem parkiću.

Sasvim je sigurno i da će kombinezon koji je odjenula za ovaj sunčan proljetni dan ovog proljeća nositi mnoge dame koje je i inače vole kopirati - dovoljno je reći da je na Instagramu prati već 2,1 milijun ljudi!

Osim Alejandra, par ima još dvoje djece: dvogodišnjeg sinčića Marca i trogodišnjeg Sergija Juniora.

instagram

Instagram

instagram

Linker
25. travanj 2024 21:46