Ljetna elegancija

Probila modne granice: Doris Dragović ukrala pažnju kimono haljinom s veselim printom

Glazbena diva pojavila se na koncertu u čast Olivera Dragojevića u neobičnom outfitu, a cijeli spektakl je uveličala svojim nastupom.

Trag u beskraju, koncert u znak sjećanja na Olivera Dragojevića okupio je brojne obožavatelje, ali i slavne osobe koje su iz prvih redove pratile nastupe najvećih glazenih zvijezda. Jedna od njih je bila i legendarna Doris Dragović, međutim ovog puta je više pažnje ukrala pojavom i stilom nego pjevanjem.

Već je svima jako dobro poznat modni stil Dragović koja rijetko izlazi iz modnih okvira, međutim u posljednje vrijeme itekako probija modne granice.

image

Doris Dragović je uveličala koncert fenomenalnim nastupom

JOSKO PONOS CROPIX

Naime, za ovu prigodu pjevačica se odlučila za ‘voćni print‘, pa je njezina haljina bila u žuto crnim tonovima. Neobični uzorci limuna i naranče uzduž cijele haljine te kimono kroj s jednim otvorenim ramenom Dragović je upotpunila glamuroznim naušnicama. Kimono kroj itekako je veliki hit ove sezone, a asimetrični izrezi koji ostavljaju jedno otvoreno rame doživljavaju svoje veliki comeback.

image

Netipično izadnje glazbenice

JOSKO PONOS CROPIX

Glazbena diva publiku je zabavljala najvećim hitovima, a na pozornici ju je uz bend i orkestar pratio producent Ante Gelo koji je se s tehničke i sviračke strane pobrinuo za čitav glazbeni spektakl.

Podsjetimo, pjevačica je primjećena još na generalnoj probi uoči velikog koncerta, gdje se pojavila u mladenačkom stajlingu. Doris je imala i traku na glavi te povezanu kosu. Oči je prekrila tamnijim naočalama, a na nogama je imala udobne natikače. Komplet laganih hlača i košulje u tamno zelenoj boji sa zanimljivim printom jamči i eleganciju i udobnost u toplim ljetnim noćima.

image

Generalna proba koncerta u čast Oliveru Dragojeviću

JOSKO PONOS CROPIX

Po svemu sudeći Dragović je ove godine odlučila napraviti značajan preokret u modnom izričaju, a tek rijetki bi pomislili da je riječ o glazbenici koja uskoro slavi 40 godina karijere. Izgleda da ćemo je tek imati prilike gledati u cool izdanjima, jer kako je počelo, Dragović ne planira stati.

Linker
09. travanj 2024 16:54