Prepoznajete li je?

Spoj elegancije i ležernosti: Naša glazbena diva u izdanju u kakvom je rijetko viđamo

Generalna proba koncerta u čast Oliveru Dragojeviću u Vela Luci okupila je naše najpoznatije glazbenike, među kojima se istaknula splitska pjevačica.

Ovih dana sve je u znaku Olivera Dragojevića, tako da nije čudo što je naša glazbena diva Doris Dragović također došla u Vela Luku i intenzivno se priprema za glazbeni spektakl Trag u beskraju. Doris je na generalnu probu došla s kolegama da bi pripremili sve do najsitnijeg detalja za koncert koji će se održati u petak.

Tom je prigodom pjevačica, poznata po uvijek elegantnom stylingu na pozornici, iznenadila neobičnim izdanjem. Komplet laganih hlača i košulje u tamno zelenoj boji sa zanimljivim printom jamči i eleganciju i udobnost u toplim ljetnim noćima.

image

Doris u neobičnom izdanju

JOSKO PONOS CROPIX

Doris je imala i traku na glavi te povezanu kosu. Oči je prekrila tamnijim naočalama, a na nogama je imala udobne natikače.

Ležerno izdanje pjevačke dive u kakvom je ne možemo često vidjeti pravo je osvježenje. Ovaj mladenački stajling Doris je odlično nosila i odlično ju je "kamuflirao". Mnogi su morali dva puta pogledati da shvate kako se u mladenačkom komadu sezone krije pjevačica koja ove godine slavi 40 godina glazbene karijere.

image
JOSKO PONOS CROPIX

Na pozornici je osim solo izvedbe, Doris vježbala i zajednički nastup s kolegama, tako su joj se u jednom trenu pridružili Tedi Spalato, Zorica Kondža, Ante Gelo i Petar Dragojević.

image

S kolegama na pozornici

JOSKO PONOS CROPIX

Čini se kako će koncert u povodu četvrte obljetnice od smrti Olivera Dragojevića biti posebno dobra.

Linker
25. travanj 2024 11:24