Obožavatelji oduševljeni!

Doris Dragović oduševljeno pozirala u genijalnoj majici, i to sa svojim likom!

U sklopu kolekcije naše dizajnerice Monike Sablić bFamous! by Monika&Jadran, pronašao se komad sa zanimljivim printom: portretom glazbene dive.

Modna dizajnerica Monika Sablić kreirala je liniju majica na kojima se nalazi print fotografija legendarnog fotografa Jadrana Lazića. Naziv linije je bFamous! by Monika&Jadran, a majice prikazuju domaće i svjetske zvijezde koje je zabilježio Lazićev objektiv.

Među tim zvijezdama je i naša legendarna pjevačica Doris Dragović koja je ponosno pozirala u majici s otisnutim crno-bijelim portretom sebe u mladosti.

Monika je fotografiju zadovoljne Doris podijelila na svom Instagram profilu.

image

Monica je fotografije presretne Doris podijelila na svom Instagramu.

MONIKA SABLIć

"Nije samo kraljica Torcide. Nego je - kraljica. I dobro je rekla svim ženama, definitivno valja udarit šakom o stol!! Jadran Lazić s guštom je snimio prije 37 godina, tamo 1985-e. A ona danas s jednakim guštom nosi bFamous majicu s tom fotografijom. Naša neponovljiva Doris Dragović!!", napisala je Monika u objavi na svom Instagram profilu, a podijelila ju je i legendarna Doris koju je ova suradnja oduševila.

Čitajte i: Danijela Dvornik iznenadila emotivnom objavom s posebnom posvetom: Za sve je zaslužna Monika Sablić

Pitali smo Doris sjeća li se kad je snimljen ovaj portret i kakve je uspomene vežu za suradnje s genijalnim fotografom. "Bilo je to neko drugo doba! Vrime moje mladosti, grupe More, litnjih gaža... i sve je bilo puno jednostavnije. I sama, gledajući sliku, vidim vrijeme Splita koje se polako topi. Izraz lica je čista radost i veselje neopterećene mlade osobe jer je život tada bio takav! Danas mladost donosi nešto svoje, nešto novo i to je dobro. A Jadran je to što jest jer je imao talent, znanje i sposobnost da zabilježi ono što nitko drugi nikada nije!", rekla nam je Doris.

Suradnja Monike i Jadrana razveselila je i brojne druge zvijezde, a među njima i Danijelu Dvornik koja je nedavno pozirala u majici s likom svog pokojnog svekra, Borisa Dvornika.

Linker
16. travanj 2024 10:48