SCOTT KIRKLAND/SHUTTERSTOCK
odvažan odabir

Prozvali su je "gotičkom princezom" no ovaj put je oduševila u potpuno bijeloj modnoj kombinaciji

Glumica Jenna Ortega, koju mnogi pamte po ulozi Wednesday Addams prošetala je crvenim tepihom na premijeri filma „Finestkind” u strukturiranoj haljini.

Glumica Jenna Ortega, koju mnogi pamte po ulozi Wednesday Addams prošetala je crvenim tepihom na premijeri filma „Finestkind” u strukturiranoj haljini.

Jenna Ortega definitivno zna kako privući pažnju na crvenom tepihu. "Gotička princeza suvremenog doba" kako su je prozvali nakon uloge Wednesday Addams za premijeru filma "Finestkind" u Los Angelesu odjenula je bijelu, transparentnu mini haljinu od čipke i još jednom dokazala kako se ne boji eksperimentirati s modom. Prateći nježan dizajn haljine brenda Adeam, kosu je digla u rep kako bi pokazala sofisticirane naušnice i ogrlicu, a cijeli je look upotpunila pomalo vrtoglavo viskokim zatvorenim cipelama s platformom. Glumica je već ranije za Vogue rekla kako se pronašla u gotičkom stilu odjevanja tijekom snimanja serije "Wednesday".

"Uvijek sam poštivala gotičku kulturu i imala mračniji smisao za humor, a sada napokon osjećam da mogu prigrliti te kvalitete", objasnila je 21-godišnja Ortega koju smo mogli gledati i u filmovima kao što je "Scream".

image

Za premijeru filma "Finestkind" u Los Angelesu odjenula je bijelu, transparentnu mini haljinu od čipke

PHILLIP FARAONE GETTY IMAGES VIA AFP
image

Tommy Lee Jones and Jenna Ortega na premijeri filma "Finestkind"

SCOTT KIRKLAND/SHUTTERSTOCK

Film „Finestkind” prati priču o dvojici braće koji se ponovno ujedinjuju tijekom kobnog ljeta nakon odrastanja u različitim svjetovima. Braća – koju su utjelovili Ben Foster i Toby Wallace - bave se ribolovom, a zbog teških okolnosti prisiljeni su sklopiti dogovor s bostonskom kriminalnom skupinom. Međutim, već nezgodna situacija dodatno se zakomplicira kada se između dinamičnog odnosa braće i kriminalaca slučajno se nađe mlada žena koju je utjelovila Ortega. Film je napisao i režirao oskarovac Brian Helgeland, a u njemu se pojavljuju i druga poznata lica kao što su Tommy Lee Jones, Ismael Cruz Cordova, Aaron Stanford, Scotty Tovar, Tim Daly, Lolita Davidovich i Clayne Crawford.

Ako išta, Ortega je sudjelovanjem u ovom filmu pokazala da ne eksperimentira samo s modom, već i filmskim ulogama. Film će biti dostupan od 15. prosinca na platformi Paramount+.

Linker
27. travanj 2024 22:41