Modni izbor dana

Romantičarke će se zaljubiti u Zarinu mini torbicu u obliku srca

High street kuća još jednom se inspirirala dizajnerskim modnim brendom i predstavila svoje viđenje savršene torbice za spoj.

Efektna torbica više nije rezervirana samo za večernji izlazak - komadi upečatljivog izgleda postali su savršeni dodatak koji klasičnim i dnevnim modnim lookovima daje sasvim poseban stilski zaokret. U ovom slučaju, funkcionalnost je na drugom mjestu pa je najčešće riječ o minijaturnim modelima torbica.

Od modela u jarkim bojama do onih sa sjajnim šljokicama, izbor cool torbica u omiljenim trgovinama je zaista širok, a posljednjih sezona naglasak je i na samom obliku koji ponekad torbicu transformira u pravu skulpturu. Posljednjih nekoliko mjeseci trendseterice obožavaju luksuzni model modne kuće Alaia koji dolazi u crvenoj i crnoj boji, a ima zavodljivi oblik srca.

Izgleda kao prigodna modna investicija za veljaču, no njezina cijena od 890 eura ipak je čini komadom koji je većini izvan kućnog budžeta. High street kuća Zara zato nudi alternativu - inspirirali su se oblikom srca luksuznog modela i u ponudu su uvrstili sličan model ukrašen štrasom, što dodatno pojačava upečatljivi izgled torbe. Svjetlucavi model s patentnim zatvaračem dostupan je u crnoj i vibrantnoj ružičastoj nijansi po cijeni od 29,95 eura.

image

Crni model torbice sa štrasom

image

Torbica u Zari dolazi po cijeni od 29,95 eura

Linker
19. travanj 2024 16:31