Nova opcija

S vlastitim potpisom: Personalizirani modni komadi odsad su dostupni i u Zari

Jedan od najnovijih trendova koji je u posljednje vrijeme naprosto zaludio društvene mreže je personalizirana odjeća, ali i modni dodaci. I slavni španjolski brend odlučio je u ponudu uvrstiti dio asortimana kojeg sada možemo naručiti sa svojim inicijalima.

Luksuzni modni brendovi već dugo u svojoj ponudi imaju mogućnost da omiljenom komadu dodate osobni pečat. Personalizirana odjeća, ali i modni dodaci u posljednje vrijeme postali su pravi hit na društvenim mrežama. Odsad se tom trendu pridružila i Zara koja je uvela najnoviju opciju koja omogućuje kupcima da dodaju vlastite inicijale na odjevne predmete i modne dodatke. Na službenoj web stranici popularnog high street brenda možete naručiti personalizirane modne komade uz naknadu od samo dva eura.

image

Personalizirana torbica

ZARA
image

Personalizirane kožne tenisice

ZARA

Od različitih torbica, marama, pidžama, čarapa pa sve do niskih kožnih tenisica, većinu modnih komada možemo personalizirati te tako svakom od njih dati vlastiti potpis.

image

Personalizirane čarape od vune

ZARA

Mnogi su pozdravili Zarin potez jer smatraju kako je to odličan način da sami budemo dio kreativnog procesa dizajniranja vlastite košulje ili torbice.

Ova nova mogućnost oduševila nas je već na prvi pogled pa nimalo ne sumnjamo kako će i mnogi drugi modni brendovi uskoro razviti slične inicijative te se tako prilagoditi tržištu.

Linker
21. studeni 2023 11:33