Stylish mame

Slavne trudnice otkrivaju trbuščić: Rihanna je predvodnica novog trudničkog stila

Trend na crvenom tepihu dotiče se trudničkog stila i njegovog redefiniranja - umjesto široke odjeće koja skriva trudnički trbuh, nose se kombinacije koje ga ponosno ističu.

Rihanna je nastupala na poluvremenu američkog Super Bowla i otkrila da čeka drugo dijete s reperom A$APom Rockyjem. Njihov prvi sin rodio se u svibnju 2022. godine, a za vrijeme trudnoće, Rihanna je servirala više trudničkih lookova koji su nadahnuli i ostale slavne trudnice da u drugom stanju iskorače iz uobičajenih okvira trudničkog stila i s ponosom pokažu trbuščić.

image

Rihanna na polufinalu Super Bowla

FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR FOX SPORTS/SHUTTERSTOCK FRANK MICELOTTA/PICTUREGROUP FOR FOX SPORTS/SHUTTERSTOCK

Dok je Rihanna na Super Bowlu nastupila u crvenom kombinezonu dizajnerske kuće Loewe, svoju prvu trudnoću otkrila je fotografijama u trapericama i nježno ružičastom vintage Chanel kaputu s nakitom, i otkrivenim trbuhom - što je pokrenulo celebrity trend.

image

Rihanna za vrijeme prve trudnoće

FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Trudnički trbuh na dodjeli glazbenih Brit Awards bio u u prvom planu kod nekoliko slavnih dama: pjevačica Jessie J nosila je crveni kombinezon koji je otkrio njezin trbuh te voluminozni ogrtač od tila - na istom crvenom tepihu pojavila se i glazbenica Kamille u tirkiznoj kombinaciji s kapuljačom i rukavicama koji je obujmila trudnički trbuh.

image

Jessie J

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Kamille na dodjeli BRIT Awards

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

U 2022. godini slavna trudnica na crvenom tepihu bila je i Adriana Lima, također jedna od onih koja slavi trudnički trbuh i priključuje se novom razdoblju trudničkog stila u kojem se trudnoća ne pokušava sakriti ispod slojevite odjeće.

image

Adriana Lima u svibnju 2022.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Reality zvijezda Montana Brown

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Rihanna će, vjerujemo, u svojoj drugoj trudnoći ostati vjerna eklektičnom i odvažnom modnom stilu kojim briše granice između modne estetike trudnica i onih koje to nisu, no valja se prisjetiti i one koja je trbuščić na pozornici ponosno pokazala među prvima: članica grupe All Saints i glazbenica Melanie Blatt nastupala je trudna u hlačama niskog struka i kratkom tank topu 1998. godine.

image

Melanie Blatt 1998. godine

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Linker
11. travanj 2024 01:43