Haljina Hippy Garden 4300 kn, pulover Liu Jo 1710 kn, kaput Pinko 3499 kn, čizme Högl 1799 kn
 Vedran Peteh
Modna bajka na Sljemenu

Snimili smo editorijal sa simpatičnom Domenicom: Obožava udobne, ali ženstvene komade

Premda kao prava Dalmatinka ne može bez velikog plavetnila, pjevačica Domenica Žuvela voli zimu, a za boravak u brdima bira slojevite odjevne kombinacije u kojima joj je udobno, a izgleda ženstveno.

Simpatična Korčulanka Domenica Žuvela (27), koja je nedavno izdala debitantski album “Ćiribu Ćiriba”, već dvije godine uspješno gradi pjevačku karijeru. Cijeli život okružena glazbom pohađala je teoriju i solo pjevanje u osnovnoj i srednjoj glazbenoj školi, a na Akademiji u Splitu završila je glazbenu pedagogiju - oduvijek je sanjala o tome da osnuje glazbeni vrtić, u kakvom je nekoć i radila, ali je na nagovor prijatelja Ivana Huljića krenula u smjeru profesionalnog pjevanja. U tome joj je velika podrška i majka Romana, koja i danas sa svojim bendom povremeno odrađuje gaže, a Domenica joj je kroz osnovnu i srednju školu pomagala u pripremi tekstova, pa čak i odlazila s njom na nastupe.

zagreb 18.02.2019
Domenica Zuvela sljeme moda
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Hlače Pinko 2859 kn, dolčevitka Liu Jo 1029 kn, prsluk Hippy Garden 1600 kn, čizme Karla 2390 kn

- Glazba mi je prvo bila hobi kojim sam plaćala troškove stanovanja u Splitu. Kad me javnost upoznala na Splitskom glazbenom festivalu, na kojem sam 2017. osvojila nagradu za najbolju debitanticu s pjesmom “Kad sam s tobom”, isprva mi je namjera bila balansirati između posla u glazbenom vrtiću i pjevanja. Međutim, s drugom pjesmom, “Avioni”, sve se promijenilo. Ponude za nastupe počele su se gomilati i shvatila sam da moram odabrati - govori Domenica, koja danas uživa u svakom nastupu, a jako je veseli biranje modnih kombinacija za njih. Posebno zato što je privatno uglavnom u trenirci, udobnim haljinama ili trapericama koje u zimskim danima kombinira s dolčevitkom, a u Zagrebu su joj neizostavne i uggsice.

zagreb 18.02.2019
Domenica Zuvela sljeme moda
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Haljina Malai Concept Store 859 kn, kaput Liu Jo 3020 kn, hulahopke Calzedonia 49,99 kn, čizme Högl 1699 kn

- Moj je modni stil sportski i ležeran. Jedan od dražih zimskih komada mi je sportska haljina brenda Elfs. Već četvrtu sezonu jedva dočekam odjenuti petrolej plavi Benettonov kaput. Topao je i kvalitetan, a na prvu me osvojio zbog boje koja mi je inače omiljena. Kad je riječ o modnim dodacima, nosim uglavnom one koji u meni bude lijepe uspomene, a ove zime to su bijela vunena kapa i šal - rođendanski dar prijateljice - kaže Domenica, koja se zahvaljujući svojoj svijetloj puti savršeno uklopila u Glorijinu modnu bajku na Sljemenu, a šarene i udobne kombinacije u kojima je pozirala, kaže, i privatno bi rado nosila.

zagreb 18.02.2019
Domenica Zuvela sljeme moda
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Haljina Hippy Garden 4300 kn, pulover Liu Jo 1710 kn, kaput Pinko 3499 kn, čizme Högl 1799 kn

- Možda ih budem imala priliku nositi krajem veljače kad imam dogovoren nastup u Sloveniji, a nakon toga namjeravam produljiti boravak za par dana zbog skijanja. U planinama se držim jednog osnovnog pravila: što više slojeva odjeće, to bolje - ističe Domenica, koja iz udobnih i slojevitih kombinacija zimi izlazi jedino kad nastupa. Scenske transformacije posebno su joj drage, a kad je tek krenula s koncertima, kaže, nije bila toliko odvažna kao danas.

zagreb 18.02.2019
Domenica Zuvela sljeme moda
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Minica Pinko 1269 kn, kaput Pinko 3689 kn, rukavice MaxMara 1029 kn, grijači za uši MaxMara 559 kn, vesta Liu Jo 1029 kn, čizme Högl 1899 kn, hulahopke Calzedonia 49,99 kn

- Imam i omiljeni kostim sašiven posebno za mene, dizajnirali su ga u Elfsu, crn je i odvažan, ali i ženstven. U njemu sam nastupila u Zadru na koncertu Rite Ore, pjevajući prije dolaska glazbene zvijezde - otkriva pjevačica, dodajući da ne pamti velike modne gafove, ali se sjeća jedne osnovnoškolske faze. Tada joj je veliki uzor bila pjevačica Avril Lavigne, a “furala” je otkačen stil, prepun crnih rokerskih kombinacija.

zagreb 18.02.2019
Domenica Zuvela sljeme moda
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Suknja MaxMara 5589 kn, dolčevitka Liu Jo 1390 kn, pončo Hippy Garden 4300 kn

Linker
10. travanj 2024 18:45