privatni album
neobično ljeto

Mia Dimšić i Domenica nerazdvojne su prijateljice, ali uvijek se raspravljaju oko jedne stvari

Mlade i talentirane hrvatske glazbenice Mia Dimšić i Domenica vruće ljetne dane provode zajedno u Vela Luci na otoku Korčuli gdje se uz ljetne radosti i opuštanje pripremaju za veliki koncert Zaklade “Hrvatska za djecu”.

Mlade i talentirane hrvatske glazbenice Mia Dimšić i Domenica vruće ljetne dane provode zajedno u Vela Luci na otoku Korčuli gdje se uz ljetne radosti i opuštanje pripremaju za veliki koncert Zaklade “Hrvatska za djecu”.

"Po prvi puta se obje moramo složiti i reći da nam je ovo ljeto zaista neobično. Inače ljeti najviše radimo, no ove je godine sve drugačije. Nedostaje mi koncerti i publika, tako da ne mogu dočekati koncert 22. kolovoza i pogotovo zato što zajedno nastupamo. Nas dvije smo se u svemu našle i Miu smatram pravom iskrenom prijateljicom!", istaknula je Domenica Žuvela koje je od Mie mlađa samo jedan dan te otkrila zanimljive planove za ostatak godine: "Dogovorile smo se da ćemo sigurno jedan rođendan zajedno proslaviti na pola puta od Vele Luke i Osijeka. Tako smo povukle paralelu i našle na karti Gladnik.”

Shvatile smo da je to idealno mjesto za nas dvije jer obje obožavamo sve što je vezano uz hranu

privatni album
Kad su zajedno preuzmu jedna od druge i modni outfit...

Prava je rijetkost steći iskrenog prijatelja, no ove dvije glazbenice svoje iskreno prijateljstvo njeguju već dugi niz godina stoga ne čudi kako svaki svoj slobodan trenutak pokušaju zajednički organizirati. Velika su podrška jedan drugoj te svoja ljeta već tradicionalno provode za otoku Korčuli. Osim u ronjenju djevojke uživaju u večernjim šetnjama, miru i ljepotama otoka.

privatni album
Morske radosti velikih prijateljica i glazbenica...

"Nas dvije se skoro u svemu slažemo, ali ima jedna stvar oko koje se raspravljamo - spavanje! Ja obožavam dugo spavati, a Domenica uvijek želi iskoristiti što više dana, tako da uvijek radimo neki kompromis iako mislim da ja na kraju uvijek popustim", otkrila je Mia Dimšić.

privatni album
Kad su zajedno ne skidaju osmijeh s lica...

Pjevačice Mia Dimšić i Domenica kao ambasadorice Zaklade održat će koncert pod zvijezdama u subotu, 22. kolovoza od 21 sat na splitskoj tvrđavi Gripe. Prihod od prodanih ulaznica ide gluhoslijepim osobama okupljenim pod udrugom Dodir.

Zaklada "Hrvatska za djecu" je do sada održala dva donatorska koncerta te sakupljenim prihodom od ulaznica pomogla brojnoj potrebitoj djeci i mladima. Zaklada djeluje u ime Vlade Republike Hrvatske, samostalno i s partnerima, kako bi prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu.

Čitajte i:

Mia Dimšić sasvim iskreno: 'I ja sam bila žrtva vršnjačkog nasilja'

Na Speed Dateu: Mia Dimšić nam je otkrila što je jedino može izbaciti iz takta

Domenica i kobila Magma: 'Možda ću postati kuma ždrijebetu, ako sve prođe kako treba'

Ne znaš tko je ljepši: Domaće zvijezde odabrale su neke od najdivnijih lokacija plave boje

Linker
14. srpanj 2024 04:32