Davor Matota
model od 750 kuna

Sportski šik na špici: Tenisice koje svi žele odlično nosi i Korana Gvozdić

Ako jedan komad ne "izlazi iz mode" već godinama, tada su to tenisice, a sportski modeli jedni su od najpoželjnijih u svakoj kombinaciji, osobito u bijeloj boji koja je dominantna nijansa ljeta. Bivša voditeljica i manekenka Korana Gvozdić osigurala si je sve poglede na špici odličnim sportskim stajlingom u koji je uklopila i jedne vrlo popularne tenisice.

Iako je na glamuroznim događajima možemo najčešće vidjeti u visokim potpeticama i elegantnim haljina, bivša TV voditeljica i zaručnica komičara Ivana Šarića na špici se najviše voli pojaviti u sportskim izdanjima u kojem glavnu ulogu igraju tenisice.

--> Bijele tenisice bezvremenski su klasik: 10 hit modela na popustu

Već nekoliko puta su je naši fotografi zamijetili u istim bijelim tenisicama, a radi se o modelu Deerupt Runner brenda Adidas koji, čini se, Korana (37) obožava više od ijednog drugog sportskog brenda.

Spica / Zagreb 11.07.2019. / foto: Davor Matota / Korana Gvozdic
Davor Matota

Adidas

Otkako se pojavio na tržištu prošle godine, ovaj model vrlo je brzo postao popularan među trendsetericama. Primarno je namijenjen za trčanje, no lako se uklapa u svaki stajling, ne samo sportski. Korana ga je nosila i zimi i to u kombinaciji s trapericama i kaputom, dok ga je za ove vruće ljetne dane isfurala s donjim dijelom "šuškave" Adidas trenirke upečatljive plave boje te običnim bijelim topom bez rukava.

Spica / Zagreb 11.07.2019. / foto: Davor Matota / Korana Gvozdic
Davor Matota

Iako naizgled običan, ovaj outfit na zagrebačkoj špici nije mogao proći nezapaženo jer su hlače u kombinaciji s tenisicama i majicom radile privlačan kontrast. Inače, Adidas Deerupt Runner tenisice možete nabaviti po cijeni od 749 kuna i u cijelom nizu boja.

Linker
17. travanj 2024 09:50