Reuters
MODNA SVAŠTARA

Što se nosilo na Zlatnim globusima: Stajling Julije Roberts podijelio mišljenja, Anne Hathaway među najgorima

Iako neki hvale njezin odabir glomazne kreacije, na društvenim mrežama šale se kako je Lady Gaga otišla kući s nagradom za najružniju haljinu s dodjele Zlatnih globusa. I dok je Emily Blunt blistala u čipkastome, a Julia Roberts u hibridu između hlača i haljine, mnogi se ne mogu načuditi odabiru Anne Hathaway, a komplimente nije dobila niti Heidi Klum.

Nakon što je na crvenom tepihu prošle godine prevladavala crnina kao znak potpore pokretu Time's Up u borbi protiv seksualnog zlostavljanja, ove godine su najveće holivudske zvijezde na dodjelu Zlatnog globusa stigle u kreacijama jarkih nijansi, a rijetko koja od njih je bila obična. Dugački šlep, resice, šljokice, mašne ili drugi upečatljivi detalji bili su sastavni dio svake od njih, a takozvane "gole" haljine zamijenile su one princeza kroja.

Pjevačica Lady Gaga zablistala je u pastelno ljubičastoj kreaciji modne kuće Valentino, a s bojom haljine uskladila je i nijansu kose te osigurala da svi govore o njezinoj predimenzioniranoj haljini s dugačkim plaštom. Naravno, nisu svi bili oduševljeni. Glumica Emily Blunt odjenula je čipku od glave do pete modne kuće Alexander McQueen, a njezinu haljinu mnogi su prozvali elegantnom verzijom "gole" haljine. Oko hibrida između hlača i haljine Julie Roberts mišljenja su podijeljena, dok su modni odabiri glumica Amber Heard i Anne Hathaway na društvenim mrežama proglašeni jednim od najgorih s ove dodjele.

Procijenite sami tko je modno pogodio, a tko pogriješio!

Linker
25. travanj 2024 00:38