Getty Images
presretna majka

Trudila se sakriti, ali je ipak otkriveno: Holivudska glumica dobila još jednog sina

Sretan završetak godine bio je za holivudsku glumicu i njezinog supruga. Nakon više pokušaja, da je ostala trudna objavila je sredinom prošle godine, a rođenje krajem godine skrivala je od javnosti. No, detalji se otkrivaju pa je sada otkriveno i kojeg je spola njezino drugo dijete.

Glumica Anne Hathaway (37) majka je još jednog dječaka, tvrde američki mediji. O svojoj drugoj trudnoći glumica je tajnovita od početka, pa je i porod prošao u tajnosti. Fotografi su je početkom prosinca uhvatili u šetnji s novorođenom bebom, suprugom Adamom Shulmanom i njihovim trogodišnjim sinom Johnatanom te se tek tada saznalo da je Anne rodila.

Prvi put nakon poroda na svečanom događaju glumica poznata iz filma "Vrag nosi Pradu" i "Interstellar" pojavila se na dodjeli Critic's Choice nagrada. Tada je oduzimala dah u zlatnoj haljini dubokog dekoltea, a poznanicima je tada potvrdila da je rodila još jednog sina.

SANTA MONICA, CALIFORNIA - JANUARY 12: Anne Hathaway attends the 25th Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 12, 2020 in Santa Monica, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images

"Da, to je on", kazala je dok je pokazivala fotografiju sinčića u dekici. Da očekuje dijete, glumica je objavila u srpnju putem Instagrama. "Ne, nije riječ o filmu", napisala je u opisu uz fotografiju koja pokazuje njezin trbuh.

12/08/2019 EXCLUSIVE: FIRST PICTURES!  Anne Hathaway and Adam Shulman are spotted in Connecticut. Shulman carried a bassinet as the couple headed out for a family outing in a picturesque seaside town. Hathaway, 37, looked trim while wearing a grey beanie, black scarf, wool coat, jeans, and black boots., Image: 487188831, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

I prvog sina Anne je skrivala od javnosti, no često je pričala o majčinstvu i brigama s kojima se susreće, pa nije krila da je tijekom druge trudnoće smetaju učestale mučnine. Svojim objavama i izjavama često podupire i ohrabruje žene koje ne mogu ostati trudne jer se i sama s time nosila. Druga trudnoća njoj i suprugu stigla je kada je već bila izmorena.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Pregnant actress, Anne Hathaway, seems to have a really heavy pregnancy as the star cradles her ever-growing baby bump while On the way to the park! Anne met with hubby Adam Shulman and son Jonathan.

BACKGRID USA 11 OCTOBER 2019, Image: 476261539, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND, Model Release: no, Credit line: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Svaki put kad sam se nadala da sam ostala trudna, brzo bih saznala da nisam te da je netko drugi ostao trudan. To me mučilo, jer sam se sramila tog osjećaja, a o tome nitko ne želi razgovarati. Mislim da Instagram život prikazuje vrlo lagodno, ali to nije cijela istina. Zbog toga se žene tijekom cijelog procesa osjećaju izolirano i usamljeno i još ih krivimo zbog toga. Želim da budemo više empatični oko toga", kazala je glumica koja ime drugog djeteta još nije obznanila javnosti.

Linker
25. travanj 2024 08:56