vjenčanje sa stilom

Sve o vjenčanici Jelene Veljače: Cijena joj je paprena, ali trenutno je na golemom sniženju

Baš nitko nije moga skrenuti pogled s haljine koju je na svojoj trećoj svadbi nosila spisateljica i producentica Jelena Veljača kada je ove subote u Botaničkom vrtu rekla ‘da‘ bivšem savjetniku hrvatske predsjednice Viti Turšiću.

Jelena Veljača udala se ove subote točno u podne u zagrebačkom Botaničkom vrtu za svog partnera Vitu Turšića. Sretni supružnici svoj su dan proslavili u krugu obitelji, djece i bliskih prijatelja. Otmjeno, ali neformalno druženje obilježilo je ovu ceremoniju na kojoj je osim Jelenine petogodišnje kćeri Lene koja je bila odjevena u vjenčanicu za djevojčice, glavna zvijezda bila upravo mladenka.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO DETALJE SVADBE: Jelena Veljača rekla ‘da‘ svom Vitu, svi pogledi bili su na vjenčanici!

Njezina je haljina sve ostavila bez daha. Iako nije riječ o klasičnoj vjenčanici, zahvaljujući Alexanderu McQueenu i njegovom dizajnu svaka bi je mladenka poželjela na sebi za dan vjenčanja.

image
FOTOGRAFIJE: MARKO TODOROV/CROPIX
image
FOTOGRAFIJE: MARKO TODOROV/CROPIX

Haljina je izrađena od svilenog satena, ima visok ovratnik i plašt. Iako joj je početna cijena bila 21.500 kuna, sada se na sniženju može kupiti za 12.900 kuna. Jeleni je pristajala kao salivena, savršeno prati liniju tijela, a zahvaljujući naborima naglašava obline točno ondje gdje je to potrebno.

image

FOTOGRAFIJE: PROMO
image

FOTOGRAFIJE: PROMO
image

FOTOGRAFIJE: PROMO

Jimmy Choo kožne sandale beige boje s remenčićima od kristala koje je nosila Jelena dar su njezinih djeveruša, a cijena im je nešto manja od šest tisuća kuna.

Za svoju treću svadbu posvijetlila je i kosu – za nju su bili zaduženi stručnjaci iz salona Ruža, a za šminku mladenke pobrinuo se vizažist Marko Tolić.

Jelenina kći Lena zablistala u vjenčanici za djevojčice: Najslađa uzvanica preuzela važnu ulogu

Linker
07. travanj 2024 21:50