Modni izbor dana

Svi žele nositi viralnu jaknu H&M-a: Pronašli smo slične modele

Nakon što je i Irina Shayk nosila kožnu jaknu švedskog high street brenda, postala je najpoželjnijim komadom nove sezone.

S vremena na vrijeme određeni komadi iz cjenovno povoljnih trgovina postanu viralni i poželjni - najčešće je riječ o odjeći ili modnom dodatku koji je krojen u skladu sa sezonskim trendom, no često su to i vječni komadi koji odolijevaju vremenu i nosivi su godinama nakon kupnje.

Švedski brend H&M "pogodio" je s bajkerskom jaknom koja je u nekoliko dana nakon lansiranja postala poželjna diljem svijeta - kožnjak isprane boje nosila je manekenka Irina Shayk, influencerica Pernille Teisbaek kao i brojne druge influencerice, a riječ je o komadu iz H&M Studio kolekcije.

top shop

Iako je robusnog, muškog kroja i vintage izgleda, jaknu su fashionistice nosile u različitim kombinacijama - Irina Shayk nosila je model preko balonera, no ovaj komad slaže se i s baggy hlačama, kao i tajicama nošenim s visokim čizmama. Na H&M stranici rasprodala se u manje od sat vremena po cijeni od 400 eura, i trenutno je dostupna eventualno na resale platformama.

Ako je niste uspjeli uloviti, a želite komad slične estetike, potražili smo slične modele koji su dostupni u ponudi trgovina. Influencerica Pamela Badžek nosi model iz ponude Top Shopa koju je pronašla na Asosu (također je trenutno nedostupan, no sličan model nalazi se na Nordstromu), no zanimljivi komad nalazi se i u ponudi Garderobe, skandinavskog brenda By Malene Birger, dok Bershka nudi nešto kraću verziju jakne od umjetne kože koja je također ispranog izgleda.

image

Jakna od umjetne kože Top Shop; Nordstrom (110 eura)

image

Jakna od umjetne kože Zara (49,95 eura)/
oversized kožna jakna By Melane Birger; Garderoba (1120 eura)/
kratka kožna jakna Bershka (39,99 eura)/
jakna od umjetne kože Mango (79,99 eura)

Promo
Linker
10. travanj 2024 14:26