BILJANA BLIVAJS/CROPIX
SRETAN BOŽIĆ

U novom broju Glorije IN pripremili smo izbor najljepših blagdanskih kreacija

Ne propustite blagdansko izdanje Glorije IN u subotu uz Jutarnji list - ovog puta donosimo vam čak 100 stranica.

Ne propustite blagdansko izdanje Glorije IN u subotu uz Jutarnji list - ovog puta donosimo vam čak 100 stranica.

Moja veza s Glorijom IN je počela u božićnom broju prije sretnih trinaest godina. Tada sam bila vanjska suradnica i kao diplomirana modna dizajnerica pisala o trendovima, stilovima, kreatorima, revijama i kampanjama. Ovogodišnji božićni broj potpisujem kao - urednica. Mali je to korak za čovječanstvo, no velik za mene osobno: ovaj mi je časopis od prvog broja prirastao srcu pa sam taj karijerni uspon doživjela kao dokaz da se ustrajnost i strast prema onome što radiš u konačnici isplate. No, primjera osobnih pobjeda ima mnogo. Svaki takav uspjeh oplemenjuje osobu i naposljetku svijet čini boljim mjestom. Među tim primjerima posebno ističem žene, jer još vrijedi nepisano pravilo da muškarcima pripada sve, a mi se za svoje mjesto trebamo izboriti. Stoga u ovom blagdanskom broju donosimo ženske priče o uspjehu, prevladavanju teškoća te pronalaženju optimizma u svakodnevnim situacijama. Takve priče nadahnjuju, osnažuju i stvaraju osjećaj sestrinstva.

image

U novom broju donosimo izbor najljepših blagdanskih kolekcija

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Isti osjećaj bi me obuzeo dok bih s prijateljicama listala modne časopise, komentirajući i uzdišući nad dizajnerskim divotama. I u tome nema ništa pogrešno: želja za posjedovanjem kaputa koji mi stoji kao saliven, kristalnog lustera kroz koji se svjetlost lomi u duginom spektru ili ogrlice koja oduševljava maštovitim dizajnom i majstorskom izradom ne čini me površnom, što je čest stav prema ženama koje vole kupovati lijepe stvari. Dapače, mogućnost biranja odjeće raznolikih stilova i šminke privlačnih pakiranja smatram jednom od dobrih strana činjenice što sam žena. Stoga se prepustite brojnim čarobnim sitnicama prema izboru našeg tima - one vas mogu nadahnuti, razveseliti i dati dozu životnog optimizma. I premda slovimo za ženski časopis, osobno ne volim ladice pa smo mislili i na muškarce. Oni, htjeli to priznati ili ne, također obožavaju estetske komade i sve radosti kupovine.

Stoga se opustite, uživajte te budite dobri prema sebi i drugima! Sretne božićne i novogodišnje blagdane želi vam tim Glorije IN.

Linker
26. travanj 2024 14:39