Modni izbor dana

Uzorak koji ne može dosaditi: Romantična haljina mogla bi postati hit na našim ulicama

Haljina midi dužine isplativa je modna investicija, a osim u ovim hladnim danima na visoke čizme, zamišljamo kako jer nosimo u proljeće na sandale i niske cipele.

Ništa ne govori romantika kao buket pastelnog cvijeća na novoj haljini - iako bi nam Miranda Priestly iz "Vrag nosi Pradu" poručila da cvijeće nikako nije revolucionarno u našim ormarima, s vremena na vrijeme ne možemo odoljeti bezvremenskom uzorku. Kako nam se bliži dan zaljubljenih, nema prigodnijeg trenutka za uskočiti u cvjetni model poput ovog.

Iz ponude H&M-a nameće se midi haljina na preklop kao savršeni izbor za date night - ili bilo koju drugu priliku. Potaknut danom zaljubljenih, H&M je predstavio mini kolekciju "Love is in the air", u kojoj se nalaze komadi poput odijela u nježnoj pastelnoj nijansi, topova s cvjetnim uzorkom, mini haljina te balonera i bomber jakni koje se mogu stilizirati uz romantične komade.

image

Haljina na preklop H&M (30,99 eura)

Fotografije: Promo

Naš izbor pada na midi haljinu koja kombinira uzorak sitnog bijelog i ružičastog cvijeća. Modeli na preklop pripadaju u kategoriju bezvremenskog komada jer pristaju svakom obliku tijela, jednostavni su za stiliziranje, a mogu se nositi kao elegantni ili opušteniji modni izbor. Cijena haljine na službenoj stranici iznosi 30,99 eura i trenutno je dostupna u svim veličinama.

Linker
23. travanj 2024 09:55