MODNO NEPOGREŠIVA

Vječna modna inspiracija: Severina pozirala u još jednom besprijekornom stajlingu

Kada pomislimo da nas ne može više oduševiti, Severina iz ormara izvuče novi adut! Ovoga puta to je bila jednostavna bijela haljina neobičnog kroja.

Iako smo već navikli na Severinina besprijekorna modna izdanja, čini se da nas popularna pjevačica uvijek uspije ugodno iznenaditi. Cijelo ljeto fotografijama na Instagramu dijelila je modne lekcije pozirajući u izdanjima koja mnogima služe kao inspiracija za svakodnevne stajlinge, a sada nas je oduševila još jednom odličnom kombinacijom.

Diva u bijelom

U dugoj bijeloj haljini neobičnog kroja s prorezima, Severina je zablistala pozirajući nasmiješena s prstima u kosi.

Cijeli stajling začinila je jednostavnim bijelim sandalama i zlatnim nakitom.

"U ova vrimena triba nam svima lipa rič, malo poezije… I zato dodjite u Šibenik na festival Škure, od 09. do 11.09. Uživajte", napisala je u opisu objave pjevačica koja je ovu priliku iskoristila kako bi pratitelje pozvala na međunarodni festival suvremene književnosti Škure, no svu je pažnju ipak privukla haljinom koju su pratiteljice oduševljeno komentirale.

Čitajte i: Severina Vučković ekskluzivno o borbi dugoj 20 mjeseci: ‘Aleks se vraća, kuvam mu paštašutu

Kao i na fotografijama, vjerujemo da Severina osmijeh s lica ne skida ni uživo zbog odnedavno velikih razloga za slavlje! Iako se nedavno službeno rastala od Igora Kojića što joj je zasigurno izazvalo određen stres, nakon 20 mjeseci pjevačici je vraćeno zajedničko skrbništvo nad sinom Aleksandrom s kojim će odsad provoditi po dva tjedna u mjesecu.

Čitajte i: ‘Vratilo se dite materi‘: Severina uzbuđeno dala do znanja da je sin moguće opet s njom, no što kažu odvjetnici?

"Vratilo se dite materi Vi prvi znate, ovo još nije objavljeno! Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma! Hvala vam na podršci svima. Pjevamo s veseljem", uskliknula je Severina na koncertu u Crnoj Gori, a svi njezini obožavatelji su odmah pomislili isto - da je dobila dugu i mučnu bitku koju vodi već godinama, onu za skrbništvo sina Aleksandra, na što su se njezine riječi i odnosile.

Linker
20. travanj 2024 04:35