Omiljeni buvljak

Zagrepčani i Zadrani uskoro će moći kupiti kilogram brendirane odjeće za 39 eura

Bethrifty, omiljeni buvljak među ljubiteljima second hand mode, uskoro dolazi u Zagreb i Zadar. Ova izvanredna inicijativa okuplja zaljubljenike u modu, trendsettere i zagovornike slow fashion pokreta kako bi pronašli jedinstvene komade odjeće dok istodobno misle na planet.

Ako volite održivu modu ili uživate u pronalaženju jedinstvenih komada, BeThrifty je pravo mjesto za vas. Od retro blaga do suvremenih modnih dragulja, ovaj buvljak nudi širok spektar second hand odjeće i modnih dodataka koji odgovaraju svim stilovima. Zanimljivo je i kako se vintage odjeća ne naplaćuje po komadu, nego po težini - točnije, cijena jednog kilograma odjeće je 39 eura.

image
LUCIJA OCKO/ CROPIX

Dok se šećete kroz šarene štandove, otkrit ćete obilje modnih mogućnosti koje će vas potpuno oduševiti. Vintage haljine, upadljive jakne, dizajnerske torbe, neobičan nakit - BeThrifty ima sve. Ljepota second hand mode leži u slobodi da sastavite garderobu koja odražava vaš jedinstveni stil, a pritom ne škodi vašem novčaniku.

image
LUCIJA OCKO/ CROPIX

BeThrifty je uspješno iskombinirao modu i održivost, prkoseći tako fast-fashion brendovima. Veliku popularnost stekao je među generacijom Z koja je svjesnija negativnog utjecaja modne industrije na okoliš, ali u ovaj buvljak zaljubile su se i starije generacije koje često ističu da je odjeća nekoć bila kvalitetnija nego što je danas.

BeThrifty prvo će se održati u Zagrebu 10. i 11. lipnja u Domu sportova, a zatim 23. i 24. lipnja u Zadru u Športskoj dvorani Višnjik. Rezervirajte svoje besplatne ulaznice na vrijeme i ne propustite dvostruko dobar shopping; kako za vas, tako i za okoliš. Više informacija potražite ovdje.

Linker
16. travanj 2024 06:32