BRZO SE PRODAJU

Zara ima novi hit! Metalik cipele s mašnom savršen su izbor za party sezonu pred nama

Veliki broj žena voli modne outfite začiniti efektnim štiklama, a jedan od chic detalja koji svaku cipelu na petu čini ljepšom, zanimljivijom i posebnijom je - mašna.

Iako su klasične crne salonke jedan od najčešćih izbora za izlazak koji zahtijeva određenu dozu elegancije, party cipele odavno su prešle granicu klasičnog i potpuno jednostavnog. A model koji nas je ovih dana posebno oduševio, a predstavlja savršenu kombinaciju udobnosti i efektnog izgleda su i najnovije metalik cipele s mašnom iz Zarine nove party kolekcije.

image

Metalizirane cipele s visokim potpeticama i mašnom Zara (39,95 eura)

ZARA

Radi se o slip cipelama metaliziranog efekta s visokim potpeticama i otvorenom petom koje imaju mašnu sprijeda i tanki remenčić straga. Ove sezone metalik stvari su poseban hit pa i ove će cipele svakoj modnoj kombinaciji dodati dašak elegancije. Iznimno efektne i upadljive, idealne su za vikend izlazak s prijateljicama, ali i za blagdansku party sezonu koja je pred nama.

Cijena ovih cipela iznosi 39,95 eura i dostupne su na Zarinoj web stranici. Koliko se brzo rasprodaju, čini se kako i ovaj model uskoro očekuje status bestsellera.

image

Metalizirane cipele s visokim potpeticama i mašnom Zara (39,95 eura)

ZARA

Ove prekrasne cipele na petu s mašnom se mogu kombinirati na različite stilove i odjevne komade, a u nastavku vam donosimo nekoliko ideja kako ih uklopiti za različite prilike. Za večernji izlazak ili party, mnogima je prvi izbor elegantna haljina koja će odlično će ići na ove metalik cipele.

Bez obzira na to hoćete li se odlučiti za mini, midi ili maxi verziju haljine, možete biti sigurni da nećete pogriješiti. Za potpuni look odlično je rješenje mini efektna torbica u matching metalik boji.

image

Baršunasta mini haljina s našivenim šljokicama Zara (29,95 eura), Haljina sa šljokicama i detaljem resa Mango (240,00 eura), Baršunasta midi haljina s naramenicama s kamenčićima Zara (29,95 eura), Torbica Furla (244 eura)

ZARA/MANGO/FURLA

Ako se spremate za poslovnu večeru ili možda opušteni sastanak nakon posla, ove metalik cipele bit će sjajan modni dodatak odijelu ili kombinaciji svečanih hlača i elegantne košulje ili bluze.

image

Kratko rezani prugasti prsluk Zara (39,95 eura), Prugaste hlače Zara (49,95 eura), Blejzer s preklopnim ovratnikom i dugim rukavima Zara (35,95 eura), Mrežasta suknja s kamenčićima Max Mara (419,00 eura), Metalik košulja Zara (39,95 eura)

ZARA/MAX MARA

Za nešto opušteniju varijantu, cipele koje će, bez sumnje, biti jedan od must have komada ove sezone moguće je kombinirati na traperice širokih nogavica ili kožne hlače trapez kroja i efektni top. Kako biste upotpunili čitavi look, nakit je uvijek odlična opcija, a ove jeseni posebno se ističe kombinacija zlatno-srebrnog nakita.

Upravo je ova kombinacija jedna od najtraženijih te u isto vrijeme čini naš outfit raskošnim i modernim. Kombinacija zlata i srebra ovih je dana odabir većine trendseterica jer bez problema pristaje na svaku kombinaciju i stil, neovisno o prigodi.

image

Crop top sa šljokicama Zara (39,95 eura), Traperice visokog struka i šireg kroja Zara (25,95 eura), Pleteni top otkrivenih ramena s folijom Zara (25,95 eura), Traperice flare visoki struk Zara (25,95 eura), Blejzer sa šljokicama (59,95 eura).

ZARA
Linker
15. travanj 2024 04:52