POGLEDAJTE PONUDU

Zavirili smo u novu kolekciju salona vjenčanica po čije haljine dolaze žene čak i iz Amerike

U Zagrebački Royal Bride - Atelier dolaze mladenke iz cijele Europe, a među klijenticama broje i dame iz SAD-a te Izraela. Njihova 15-godišnja tradicija garancija je ispunjenja snova svake mladenke, mladoženje, ali i njihovih kumova i obitelji.

Vjenčanje i njegova organizacija jedan su od najljepših, ali i najstresnijih razdoblja u životu, a većina tereta planiranja uglavnom pada na mladenku koja na ovaj dan želi apsolutno zablistati. Svaka žena ima svoju viziju savršenog vjenčanja, no u središtu maštanja svake od njih najčešće se nalazi - vjenčanica.

Iako su žene poznate po tome da u svaku odjevnu kombinaciju ulažu značajan trud i promišljanje, ona vjenčana je definitivno kategorija za sebe. Haljina mora odgovarati stilskom izričaju žene, pristajati kao salivena, biti u toku s trendovima, ali u isto vrijeme u određenoj mjeri ispuniti i ona maštanja koja je imala kao djevojčica. Zato se u odabir idealne haljine ulažu godine sanjarenja, mjeseci potrage i tjedni preinaka sve kako bi na taj poseban dan zablistala. Donosimo nekoliko prijedloga koje smo pronašli u salonu Royal Bride, čija je vlasnica Ivana Bilić Marina,

Vizija savršene haljine

Većina žena je u djetinjstvu maštala o raskošnoj bijeloj haljini, najčešće u kroju krinoline, koja je kombinirala čipku, til i mnoštvo kristalića koji se presijavaju pod svjetlima sale. Gornji je dio haljine u tim sanjarenjima uglavnom bio u formi korzeta, a najčešće je nosio duboki srcolik izrez. Frizura je vjerojatno bila ukrašena tijarom i bogatim velom koji se, poput šlepa, vukao na putu do oltara, zar ne? No vremena i trendovi se mijenjaju, mladenke su odrasle i dječja maštarenja zamijenio je osobni stilski izričaj koji više nije pod utjecajem Disneyjevih princeza nego urbanih mladenki sa stranica modnih editorijala.

image
DOMAGOJ KARAčIć
image
DOMAGOJ KARAčIć

Novi trendovi i moderan izričaj

Moderna je mladenka urbana lišena ideala kraljevskog života. Ona je samouvjerena i jasnih stavova, kako životnih tako i modnih. Moderna mladenka uglavnom bira krojeve u kojima se osjeća ugodno i koji najbolje stoje njezinoj figuri. Bez obzira je li riječ o vjenčanici s dugačkim čipkastim rukavima ili onoj duboka V izreza koji naglasak stavlja na struk i predio ključne kosti. Asimetrija je vrlo poželjna, kako u svakodnevnoj modi tako i kod vjenčanica, haljina na jedno rame ili pak opcija kojoj je jedan dio suknje kraći nego ostatak bit će prvi odabir odvažnih mladenki koje žele ostaviti dojam. Uski sirena krojevi i prenaglašeni volani vrlo su efektan način spajanja modernog i tradicije, baš kao i pufaste krinoline u spoju sa seksepilnim korzetima vrlo duboka izreza. Upravo svaki od nabrojanih trendova pronašli smo u novoj kolekciji Royal Bride - Ateliera koji već 15 godina osigurava da mladenke, bez kompromisa, pronalaze savršene vjenčanice krojene upravo po njihovim mjerama i željama.

image
DOMAGOJ KARAčIć
image
DOMAGOJ KARAčIć

Na čelu Royal Bridea nalazi se Ivana Bilić Marina čiji se dizajnerski potpis vidi i u novoj kolekciji snimanoj na užurbanim zagrebačkim ulicama. Okružene zgradama, autima i tramvajima vjenčanice su dobile sasvim novi dojam, upravo onaj moderan i realan koji svaka moderna mladenka živi i iz kojeg crpi svakodnevnu modnu inspiraciju. Međutim, iako će mladenka i njezina vjenčanica na ovaj dan uzeti najveću pažnju, i mladoženja je vrlo bitan. Zato se kampanji i predstavljanju nove kolekcije pridružio i bivši nogometaš Dinama i član "Vatrenih" Luka Ivanušec.

image
DOMAGOJ KARAčIć
image
DOMAGOJ KARAčIć

Čipka je i dalje vrlo tražena

Bez obzira na to koji vladajući trendovi u svijetu vjenčanja bili, dio tradicije je uvijek prisutan i dobrodošao. Tako nova kolekcija donosi i elemente čipke koja uvijek donosi dodatnu dozu romantike na bijelo platno. Međutim, tradicija, odnosno retro štih, vidi se i kroz krojeve koji odišu šarmom starog Hollywooda kroz uzak kroj koji, uz zatvoren dizajn, dolazi s dugačkim rukavima s naglašenim obrubima i efektnim gumbima. Isti efekt postiže i duboki lađa izrez s preklapajućim materijalom koji, poput rukava, seže do polovice nadlaktice i mladenki daje onaj prepoznatljivi stilski pečat Grace Kelly.

image
DOMAGOJ KARAčIć
image
DOMAGOJ KARAčIć

Custom vjenčanice

Jedinstvene vjenčanice također su vrlo tražene kod mladenki koje svoje želje nisu uspjele ispuniti kroz dizajnirane kolekcije i postojeće krojeve. Međutim, visoka cijena vrlo je čest razlog zašto se od ove ideje odustaje. No u Royal Brideu unikatan dizajn po koji dolaze žene iz čitave Europe, pa čak i s drugih kontinenata i zemalja poput Sjedinjenih Američkih Država i Izraela, dobit ćete pod takozvanom uslugom prvog nošenja. Što konkretno znači da haljinu dizajniranu po vašim željama i mjerama nećete morati kupiti za punu cijenu, već ćete kupiti takozvano prvo nošenje koje će stajati malo više od klasičnog najma.

image
DOMAGOJ KARAčIć
image
DOMAGOJ KARAčIć

Usklađenost je prioritet

Posljednjih je godina potpuno modno i stilsko usklađivanje na vjenčanjima postalo iznimno traženo. I pritom se to ne odnosi isključivo na mladence nego i na gotovo sve bliže uzvanike. Tako se nerijetko postavljaju teme vjenčanja i dress codeovi koje mladenci ispisuju i na pozivnicama. Međutim, kad je riječ o užoj obitelji i kumovima puno je jednostavnija opcija obaviti kupovinu i najam odjevnih komada na jednom mjestu kako bi se osigurala usklađenost. Zato su u Royal Brideu osmislili pakete za mladence i family paket koji, uz mladu i mladoženju, obuhvaća i kumove te roditelje i braću i sestre jer se u njihovoj bogatoj ponudi vjenčanica i vjenčanih odijela nalaze i haljine te odijela za posebne prigode i evente.

image
DOMAGOJ KARAčIć
image
DOMAGOJ KARAčIć

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Royal Bride Atelier

Linker
25. travanj 2024 13:54