Zendaya lookovi

 LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Modna ikona

Zendaya ne prestaje oduševljavati osebujnim stilom, a o ovim njezinim izdanjima još će se dugo pričati

Outfiti ove 27-godišnje glumice, koja je posljednjih godina iz bivše Disneyjeve zvijezde stasala u pravu modnu ikonu, gotovo su uvijek pun pogodak zbog čega rado pratimo svako njezino pojavljivanje u javnosti.

Outfiti ove 27-godišnje glumice, koja je posljednjih godina iz bivše Disneyjeve zvijezde stasala u pravu modnu ikonu, gotovo su uvijek pun pogodak zbog čega rado pratimo svako njezino pojavljivanje u javnosti.

Bez obzira na to je li riječ o Tjednima mode u najvećim svjetskim metropolama ili turneji njezinog novog filma "Dune: Part Two", sa sigurnošću možemo reći kako se Zendaya profilirala u it djevojku čije nas modne kombinacije svaki put iznova ugodno iznenade. Outfiti ove 27-godišnje glumice, koja je posljednjih godina stasala u pravu modnu ikonu, gotovo su uvijek pun pogodak zbog čega rado pratimo svako njezino pojavljivanje u javnosti.

Ipak, na tome uvelike može zahvaliti i svom dugogodišnjem stilislistu Lawu Roachu koji je u bogatoj karijeri surađivao s brojnim drugim slavnim damama od kojih je jedna i legendarna pjevačica Celine Dion. U nastavku izdvajamo najbolje lookove američke glumice koji su nas posebno oduševili.

Na posljednjoj premijeri filma "Dune: Part Two" u New Yorku Zendaya je bila besprijekorna na crvenom tepihu u senzacionalnoj bijeloj kreaciji modne kuće Stéphane Rolland. Haljina s odvažnim izrezima također se isticala zlatnim skulpturalnim detaljima pri samom dnu, stvarajući pritom futuristički i vizualno upečatljivi efekt. Elegantan styling ova stilski nepogrešiva glumica dodatno je upotpunila parom Jimmy Choo cipela na petu i Bulgari dijamantnim nakitom.

image

Na posljednjoj premijeri filma "Dune: Part Two" u New Yorku ponovno je oduševila pojavivši se u senzacionalnoj bijeloj kreaciji modne kuće Stéphane Rolland

DAVE ALLOCCA/STARPIX/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Na premijeri istog filma u Južnoj Koreji glumica je nosila kožni kombinezon boje breskve s remenom, a ovog puta radilo se o zanimljivoj kreaciji korejske modne kuće Juun.j. Monokromatski kožni outfit Zendaya je zaokružila efektnim Cartier nakitom koji svejedno nije odvlačio pozornost s njezine modne kombinacije.

image

Zendaya u kožnom kombinezonu boje breskve s remenjem korejske modne kuće Juun.j

STEVE CHO KYEWOONG/PENTA PRESS/S/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Senzualnost njezinih outfita nastavila se kada se pojavila u Bottega Veneta kombinaciji koju potpisuje Matthieu Blazy. Kratka dolčevita otkrila joj je dio poprsja i istrenirane trbušnjake, ali glavna zvijezda outfita ipak je bila dugačka suknja s kožnim detaljem koji je izgledao kao da je dio odrezanog korzeta. Uz sve to, suknja je imala visoki prorez koji je otkrivao dio njezinih nogu. Efektnu kombinaciju Zendaya je naglasila smeđim kožnim cipelama na petu i minimalističkim naušnicama.

image

Na premijeri filma "Dune: Part Two" u Meksiku oduševila je senzacionalnim Bottega Veneta monokromatskim kompletom

VICTOR CHAVEZ/SHUTTERSTOCK

Ipak, možda najpamtljiviji styling mlade glumice u posljednje vrijeme je onaj na londonskoj premijeri "Dune: Part Two" kada se pojavila u futurističkom outfitu. Naime, nosila je robotsko odijelo s potpisom poznatog francuskog dizajnera Thierryja Muglera staro gotovo 30 godina.

Bila je riječ o komadu iz njegove kolekcije za jesen/zimu iz 1995. godine koji je zapravo nastao u suradnji s umjetnikom Jean-Jacquesom Urcunom, koji je razvio nove tehnike za postizanje dizajnerske vizije. Ono po čemu se ova kreacija posebno istaknula bili su zanimljivi izrezi od pleksiglasa kroz kromirani okvir, a kako ne bi odvlačila pozornost od zanimljivog stylinga, Zendaya na sebi nije nosila nakit.

image

Zendaya se na londonskoj premijeri filma pojavila u futurističkom robotskom odijelu Thierryja Muglera starom gotovo 30 godina

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Osim robotskog odijela kojim je tu večer sve prisutne ostavila bez daha, glumica se ubrzo nakon toga presvukla u nešto klasičnije, ali svejedno vrlo elegantno izdanje. Njezin drugi outfit uključivao je crnu maxi strukiranu haljinu s naramenicama i V izrezom, a chic styling dodatno je upotpunila velikim dijamantnim naušnicama te smaragdnim prstenom.

image

Osim robotskog odijela, na londonskoj premijeri filma Zendaya je nosila i strukiranu maxi haljinu koja je savršeno pratila liniju njezinog tijela

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

No nije Zendaya oduševljavala svojim modnim izdanjima samo na svjetskoj premijeri filma u kojoj ima jednu od glavnih uloga. Tijekom Tjedna visoke mode u Parizu na jednoj od najiščekivanijih revija, onoj poznate modne kuće Schiaparelli, glumica se našla u fokusu i zbog modnog odabira, ali i odabira frizure. Spektakularnu crnu haljinu s potpisom kreativnog direktora Daniela Roseberryja upotpunila je futurističkom frizurom - mikro šiškama koje su bile jedan od najvećih beauty hitova sezone.

image

Spektakularnu crnu haljinu modne kuće Schiaparelli upotpunila je futurističkom frizurom - mikro šiškama koje su bile jedan od najvećih hitova ove sezone

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Na pariškom Tjednu mode gdje je luksuzna modna kuća Louis Vuitton imala predstavljanje kolekcije za proljeće/ljeto 2024., 27-godišnja glumica, koja je i njihovo zaštitno lice, izgledala je sjajno u bijeloj haljini spomenutog brenda. Senzualna kreacija koju je Zendaya nosila imala je dugački patentni zatvarač, a ona ga je odlučila ostaviti otvorenim kako bi naglasila dekolte. Haljina koja je privlačila poglede bila je dodatno ukrašena zlatnim lančićima na naramenicama, a glumica je outfit upotpunila bijelim špic salonkama na petu i visećim zlatnim naušnicama.

image

Zendaya je na predstavljanju Louis Vuitton kolekcije na pariškom Tjednu mode oduševila strukiranom bijelom haljinom francuskog brenda

OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 02:32