Wow!

Zendaya u Atelier Versaceu: Stilski besprijekoran povratak na crveni tepih

Na prvom ovogodišnjem pojavljivanju na crvenom tepihu, nakon što je zaobišla Zlatne globuse, Zendaya je nosila kreaciju Atelier Versace i nakit Bulgari.

Za prvo ovogodišnje pojavljivanje na crvenom tepihu, Zendaya je odabrala godišnju dodjelu nagrada "National Association for the Advancement of Colored People", nakon što je preskočila Zlatne globuse i dodjelu Critics Choice Awards. Ovaj put nije bila nagrađena u kategoriji za koju je bila nominirana, za najbolju glumicu u dramskoj seriji "Euforija", no njezin izgled bio je stilski besprijekoran. Da se za tu kategoriju, kojim slučajem, na glamuroznoj svečanosti NAACP u Los Angelesu dodjeljivala nagrada, 26-godišnja glumica vjerojatno bi slavila.

image

Kreacija Ateliera Versace

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Zvijezda filmova "Dina" (nedavno je završila snimanje drugog nastavka), izabrala je vintage kreaciju Atelier Versace otvorenih ramena, koja podsjeća na stil zvijezda zlatnog doba Hollywooda. Odvažan "V" izrez u isto je vrijeme provokativan i damski, a dojam vrhunskog stila zaokružuju detalji od zelene svile na poprsju. Trake u istoj boji naglašavaju sirena kroj haljine s visokim prorezom sprijeda. Tom prilikom pokazala je i novu frizuru, diskretno razbašuren bob srednje dužine te malo svjetliju nijansu kose.

image

Razbarušeni bob i naušnice Bulgari

SOUL BROTHER/SOUL B PHOTOS/SHUTTERSTOCK

Dojam da nije tek tako dobila titulu kraljice stila naglašava nakit draguljarske kuće Bulgari. Njezin dugogodišnji stilist Law Roach nadmašio je samog sebe (jedva čekamo što će osmisliti za dodjelu Oscara), no treba dodati da je Zendaya sve samo ne lutka koju drugi odijevaju. Sama gradi svoj stil, svaka njezina haljina za svečane prilike ima "pomaknuti" detalj koji privlači pozornost ali pritom ne krši pravila. Modna "štreberica" ponovno je zaslužila čistu peticu.

Linker
25. travanj 2024 10:40