John Pavlish
Skupo vs. prihvatljivo

Jelena Rozga na Valentino cipele isfurala H&M haljinu

Ljubav prema modi, ali i plesnoj umjetnosti, bivša balerina i pjevačica Jelena Rozga ne skriva, pa se na predstavljanju Šibenik Dance Festivala pojavila u hit komadima.

Ona definitivno prati modne trendove! Naime, Splićanka je svoj outfit složila od haljine i cipela u dvije boje - žutoj i crvenoj - kojima modni stručnjaci predviđaju status najpoželjnijih ove godine, što za ljetnu, što za jesensku sezonu. Jelena Rozga (39) svoju je sjajnu liniju istaknula žutom haljinom dužine ispod koljena, stegnutom u struku, čiji su glavni adut velike mašne na naramenicama. Haljinu s potpisom švedskog high street brenda H&M isfurala je na crvene kožnate cipele s niskom petom i remenčićima talijanske modne kuće Valentino kojima je cijena 600-injak eura. Svoju je skupo-prihvatljivu varijantu oplemenila neizostavnim ljetnim modnim dodacima - okruglim modelom sunčanih naočala Ray-Ban te slamnatim šeširom.

John Pavlish

Pop pjevačica, koja je prije mjesec dana objavila singl "Rođena sam", pauze između koncerata koristi za odmor na našoj obali ili opuštene šetnje gradom u društvu svog zaručnika violončelista Stjepana Hausera.

Linker
18. travanj 2024 16:26