Hit frizura

Ako vam je dosadio bob, isprobajte njegovu razigranu verziju

Generacija Z obožava ovaj razbarušeni rez kojeg je jednostavno nositi - i održavati.

Dolazak nove sezone najčešće u nama budi želju za promjenom imidža, bilo da se radi o drastičnom rezu, novoj boji ili promjeni poput rezanja šiški. Bob frizura apsolutni je favorit, osobito ako se nosi sa šiškama, no ako se ne želite pokoriti aktualnom i sveprisutnom trendu, na raspolaganju su jednako chic alternative.

Proljetni favorit među zvijezdama postaje "cub cut", romantična i razbarušena frizura koja kombinira elemente boba i "wolf cuta". Gumica iz serije "Wednesday" Jenna Ortega te Maya Hawke iz serije "Stranger Things" predvodnice su trenda koji je posebno prigrlila generacija Z, no ovaj rez dobro će pristajati gotovo svakom obliku lica.

image

Jenna Ortega

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK FOR SAG AWARDS DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK FOR SAG AWARDS
image

Maya Thurman-Hawke

PIOVANOTTO MARCO/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA PIOVANOTTO MARCO/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

"Cub cut" je razigranija, mekša i kraća verzija "wolf cut" frizure koja je bila aktualna u 2022. godini. Ostavlja mladolik dojam, uz nonšalantne kratke pramenove koji otkrivaju vrat (što pozdravljamo u vrućim danima), a najbolje izgleda u kombinaciji sa šiškama u obliku zavjesa. Kratki i oštri pramenovi uokvirit će lice i ostavljaju prostora za stiliziranje, s dozom bunta koji dolazi s ovim rezom podsjeća na grunge eru devedesetih.

"Cub cut" će najbolje izgledati ako se oko njega malo trudite - previše stiliziranja s peglom ili četkom na vrući zrak može rezultirati "presređenim" izgledom, pa će uz preparate za oblikovanje i sušenje difuzorom frizura dobiti French vibe i neopterećenost koja se najbolje uklapa u proljetno stanje uma.

Linker
23. travanj 2024 10:37