Noviteti na tržištu

Antonija Blaće i Lana Klingor Mihić nisu propustile saznati sve o novoj kozmetičkoj liniji za njegu tijela

U Zagrebu je predstavljena nova linija za njegu tijela koja smanjuje nastanak strija, ali i i pigmentacijskih mrlja.

Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentacijskih mrlja od sunca često znaju predstavljati problem i smetati našem samopouzdanju. Na eventu održanom u zagrebačkoj galeriji Kranjčar okupljene predstavnike medija te influencere NIVEA je podsjetila koliko je važno osjećati se dobro u vlastitoj koži, usredotočiti se na "ovdje i sada" i pritom ne zaboraviti uživati u trenutku. U tome je prisutnima pomogla i poznata fotografkinja Mara Bratoš, čije smo autoaktove imali priliku vidjeti i uvjeriti se u ljepotu i slobodu ženskog tijela bez obzira na mane kojima se često opterećujemo, dok je voditeljica, producentica i content kreatorica - Antonija Blaće objasnila što za nju znači ljubav prema sebi i svome tijelu.

image
SAMIR CERIC KOVACEVIC PROMO
image

Lana Klingor Mihić

SAMIR CERIC KOVACEVIC
image

Antonija Blaće

SAMIR CERIC KOVACEVIC
image
SAMIR CERIC KOVACEVIC PROMO

Nakon ostvarenog velikog uspjeha Luminous630® linije za njegu lica kojoj vjeruje više od milijun žena diljem svijeta, NIVEA je predstavila svoj jedinstveni način djelovanja u novoj liniji za njegu tijela koja ujednačava tonove kože i vidljivo smanjuje pojavu strija i pigmentacijskih mrlja. Njihovi su znanstvenici proveli deset godina detaljnog istraživanja i pregledavanja više od 50 tisuća molekula kako bi pronašli najučinkovitiju za balansiranje prirodne razine melanina u koži. Molekula broj 630 dokazano ujednačava razlike u boji kože, a sada se koristi u novoj Luminous630® liniji za njegu tijela koja dokazano smanjuje kontrast između strija i okolne kože.

NIVEA Luminous630 uljni serum za tijelo tako učinkovito pomaže pri uklanjanju strija u samo dva tjedna. Jedinstvena formula uljnog seruma s patentiranom molekulom Luminous630® regulira prirodnu proizvodnju melanina u koži i ublažava kontrast između strija i kože koja ih okružuje. Vidljivo smanjuje strije uzrokovane trudnoćom, hormonalnim promjenama ili promjenama tjelesne težine. Djeluje od prvog dana, a rezultati su vidljivi već nakon dva tjedna upotrebe. Pruža trenutačan osjećaj glatke kože na području strija i 48-satnu hidrataciju, dok redovita masaža sprječava nastanak novih strija.

image

NIVEA Luminous630 uljni serum za tijelo, 100 ml - preporučena mpc (18,69 eura)

PROMO

Još jedan dodatak Luminous630® liniji proizvoda je krema za tijelo protiv strija i pigmentacijskih mrlja. Svojom laganom teksturom i brzoupijajućom formulom intenzivno hidratizira vašu kožu do 48 sati, ostavljajući je ugodno mekom i nahranjenom. Krema smanjuje vidljivost strija, mrlja od sunca i pigmentacijskih mrlja u 4 tjedna, pruža 48 sati hidratacije, lagane je strukture te se brzo apsorbira.

image

NIVEA Luminous630 višenamjenska krema za tijelo protiv strija i pigmentacijskih mrlja, 200 ml - preporučena mpc (17,39 eura)

PROMO

Potpuno bezbrižno upijanje sunca, sada je moguće uzSUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica SPF 50+ koji trenutačno štiti kožu od UV zraka. Sprječava i vidljivo smanjuje mrlje izazvane suncem. Preporučuje se svim tipovima kože uključujući osjetljivu kožu, a idealan je za svakodnevnu upotrebu lica, vrata i dekoltea. Visoko učinkovita i trenutačna zaštita od UVA/UVB zračenja i preranog starenja kože izazvanog suncem pruža nam svježavajući učinak i osjećaj glatke kože, prvenstveno zahvaljujući laganoj i nemasnoj fluidnoj formuli obogaćenoj hijaluronskom kiselinom i vitaminom E.

image

NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica od sunca sa SPF 50+, 40 ml - preporučena mpc (14,92 eura)

PROMO
Linker
16. travanj 2024 15:07