jelly tint

BEAUTY SHOPPING FAVORIT: Ovo rumenilo je viralno na TikToku, a možete ga nanijeti i na usne

Novi hit na društvenim mrežama je stick za obraze i usne koji izgledom i teksturom podsjeća na žele, a razvio ga je Milk Makeup.

U proteklih godinu dana na društvenim smo mrežama svjedočili porastu beauty trendova koji su inspirirani hranom. Njihova glavna predvodnica je Hailey Bieber, zbog koje su strawberry make-up, cinnamon cookie butter kosa i glazed donut nokti postali viralni hitovi i isprobale su ga mnoge žene. Kako su TikTok korisnici odmah postali zaluđeni ovim trendovima, ne čudi da se na tržištu pojavljuje sve više proizvoda koji izgledaju kao poslastice. Među njima se posebno istaknuo Cooling Water Jelly Tint brenda Milk Makeup, proizvod u obliku sticka koji se može nanijeti na obraze, ali i na usne, a svojim izgledom i teksturom podsjeća na žele. Ako ga pretražite na TikToku, vidjet ćete da je s preko 50 milijuna pregleda trenutno jedna od glavnih tema beauty entuzijasta. Štoviše, euforija je tolika da se mnogi nisu mogli suzdržati od poriva da ga zagrizu, čisto kako bi provjerili je li ukusan kao što izgleda.

Iako je brend lansirao proizvod 6. veljače, već ga je teško naći u webshopovima. Cooling Water Jelly Tint dolazi u četiri nijanse, među kojima su ružičasta, koraljna, crvena i ljubičasta, a ističe se i svojom dugotrajnosti, pa ističu kako u jednom pakiranju ima 1000 poteza za nanošenje. Osim što izgleda primamljivo, formula je puna sastojaka koji učvršćuju i osvježavaju kožu, a ima i efekt hlađenja. Naime, u sastavu ovog proizvoda pronaći ćete veganski kolagen, višenamjenski sastojak koji može učvrstiti kožu i povećati njezinu elastičnost, ali i smanjiti bore. Osim što je u skladu s veganskim postulatima, također sadrži i morsku vodu. Ona je puna antioksidansa, minerala i antibakterijskih svojstava pa uspješno umiruje kožu. U sastavu ćete pronaći i aloe veru koja je isto tako sjajna za umirivanje kože, a pruža i efekt hlađenja koji ćete osjetiti nakon što nanesete proizvod.

image

Cooling Water Jelly Tint u nijansi poppy pink (22,28 eura)

PRESS
image

Proizvod dolazi u četiri nijanse

PRESS

Cooling Water Jelly Tint možete nanijeti jednostavno tako da napravite potez preko obraza i usana. Također možete koristiti i kist ili spužvicu za šminkanje. Za koji god način da se odlučite, bitno je da proizvod brzo razmažete po površini kože jer se formula brzo suši.

Linker
15. travanj 2024 06:36