Velik problem

Brian Austin Green boji se ćelavosti pa se podvrgao tretmanu za prirodni rast kose

Premda još ima dovoljno kose, glumac je poduzeo korake da sačuva ono što još ima.

Američki glumac Brian Austin Green ništa ne prepušta slučaju. Čim je primijetio da se njegovo čelo sve više ‘povećava‘ jer se kosa sve više prorjeđuje, shvatio je da bi ga mogla pogoditi boljka muškaraca u srednjim godinama - ćelavost.

Zabrinuta zvijezda serije "Beverly Hills 90210" posavjetovala se s dr. Gabrielom Chiuom, holivudskim plastičnim kirurgom koji je i sam jako poznat - prošle godine gostovao je u Netflixovoj reality seriji "Bling Empire" o životima imućnih Amerikanaca ponosnih na podrijetlo iz istočne i jugoistočne Azije.

Liječnik mu je savjetovao postupak kojim bi trebao zaustaviti gubitak kose. Nije riječ o presađivanju jer ruku na srce, glumac koji je ove godine s partnericom, profesionalnom plesačicom Sharnom Burgess dobio sinčića Zanea, nije u toj fazi. Kosu još uvijek ima, ali želi već sada poduzeti korake kako bi je zadržao i potaknuo rast novih vlasi.

Riječ je o postupku podvrgavanja injekcijama krvne plazme bogate trombocitima (PRP) u vlasište, čime se poboljšava prokrvljenost, hrane folikuli i potiče prirodan rast kose, piše Daily Mail. Radi se o medicinskom tretmanu u tri koraka, najprije se pacijentu vadi krv, potom se ta krv obrađuje i na kraju se ubrizgava u njegovo vlasište. O postupku je progovorio na Instagramu, pohvalio svog doktora i priznao da i on, malo pomalo, stari.

Bivši suprug filmske zvijezde Megan Fox - s kojom ima sinove Noaha, Bodhija i Journey Rivera, dok iz bivše veze ima odraslog sina Kassiusa – ne krije da ga zbog prijeteće ćelavosti hvataju tmurne misli. Srećom, ne traju dugo. Ima svoj maleni eliksir mladosti, sinčića Zanea. Dovoljno je da ga beba pogleda, poželi da ga gotovo pedesetogodišnji tata uzme u ruke i s njim se prošeta, da se glumac osjeća bolje.

Linker
19. travanj 2024 11:02