SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Problemi sa zdravljem!

Brian Austin Green otkrio zašto se prije dva mjeseca odlučio povući: ‘Bio sam prikovan za krevet!‘

Zvijezda nekadašnje planetarno popularne serije ‘Beverly Hills 90210‘ ima velikih poteškoća s kroničnom upalom crijeva.

Zvijezda nekadašnje planetarno popularne serije ‘Beverly Hills 90210‘ ima velikih poteškoća s kroničnom upalom crijeva.

Obožavatelji holivudskog glumca Briana Austina Greena već su tjednima ozbiljno zabrinuti za njega. Nakon što su ga početkom veljače paparazzi uhvatili na odmoru na havajskom otoku Maui, gdje je uživao sa svojom zaručnicom Sharnom Burgess i najmlađom djecom, doslovce je preko noći nestao s lica zemlje. Nije se pojavio ni na jednom događanju u Hollywoodu, a prestao se javljati i na društvenim mrežama.

Razlog naglog povlačenja u osamu ovaj je tjedan objasnio sam 48-godišnji glumac. U videu koji je objavio na Instagramu, potanko je ispričao što mu se zadnjih tjedana događalo u životu, a njegova ispovijest sve je iznenadila.

Atraktivni 48-godišnjak skoro se puna dva mjeseca borio s jakom upalom crijeva.

"Nestao sam s Instagrama na neko vrijeme. Posljednjih šest, šest i pol tjedana vodio sam bitku s ulceroznim kolitisom i to nije bilo nimalo zabavno. Užasan tajming, užasan", pojadao se svojim pratiteljima Brian Austin Green. Osim što ga je bolest iznenadila, glumac je kazao da je stanje bilo toliko teško da je tjednima bio prikovan za krevet. Green je dodao i da je sada sve u redu s njegovim zdravljem, a u video se posebno zahvalio svojoj djevojci Sharni Burgess.

image

Poznati glumac čeka njegovo peto dijete.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Daleko od očiju javnosti našao novu sreću: Brian Austin Green čeka dijete s australskom plesačicom

'Sharna je bila nevjerojatna. U šestom, sedmom mjesecu trudnoće brinula se za troje male djece jer sam ja neko vrijeme bio prikovan za krevet. Brinula se o meni. Nije se žalila, bila je predivna. Vrlo sam zahvalan što imam nekoga poput nje u svome životu', nahvalio je glumac članicu stalne plesačke postave američke inačice showa 'Zvijezde plešu' s kojom je pronašao novu sreću nakon razvoda od glumice Megan Fox.

Najnovije fotke Briana Austina Greena pokazuju da se on potpuno oporavio i sada se opet može radovati dolasku njegovog petog djeteta. Podsjetimo, jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda u vezi s glumicom Vanessom Marcil dobio je danas 20-godišnjeg sina Kassiusa, dok s bivšom suprugom Megan Fox ima trojicu sinova: 9-godišnjeg sina Noaha, 8-godišnjeg Bodhija i 5-godišnjeg Journeyja.

Linker
26. travanj 2024 11:39