Osvaja beauty svijet

Butter nails: Ova jednostavna i efektna manikura mogla bi obilježiti proljeće

Vesele, razigrane i pastelne boje u proljeće prevladavaju našim modnim kombinacijama, ali jednako ih tako vole i naši nokti. Jedna od mnogima najomiljenijih boja je svakako pastelno žuta ili, kako je mnogi nazivaju, butter nijansa koju ćemo narednih mjeseci birati i kod izrade manikure.

S dolaskom toplijih dana tamne boje nerijetko mijenjamo onim svjetlijima, što je zapravo i razumljivo budući da su dani duži, sunca je sve više, a sve se oko nas polako budi. No jednako kao što u tim danima mijenjamo svoje modne kombinacije, promjene se često odnose i na naše nokte. Jedna od mnogima najomiljenijih boja za proljeće je svakako pastelno žuta ili, kako je mnogi nazivaju, butter žuta koju ćemo, po svemu sudeći, narednih mjeseci nositi i na noktima. Riječ je o jednostavnoj, ali opet vrlo efektnoj butter nails manikuri koja posljednjih dana osvaja beauty svijet, i to nas nimalo ne čudi. Žuta boja na noktima savršeno pristaje apsolutno svim tonovima kože, a jedino je bitno odabrati odgovarajuću nijansu.

Umjesto jarkih, neonskih nijansi koje je možda ipak bolje ostaviti za ljetne dane, za postizanje butter nails manikure potrebno je odabrati pastelne nijanse žute koje, kao što im samo ime govori, najbolje odgovaraju boji maslaca ili vanilije. Osim toga što sama po sebi izgleda odlično i privlačit će poglede gdje god se pojavili, ova boja na noktima učinkovito pomaže u njihovom vizualnom produljenju. To je odlično rješenje za sve one koji inače vole izgled dugačkih noktiju, ali im je jednostavnije održavati ih kada su nešto kraći.

U slučaju da za ovo proljeće tražite upravo sličnu manikuru koja će u svakom trenutku izgledati elegantno i uredno, u nastavku vam donosimo nekoliko primjera butter nailsa koji vam mogu poslužiti kao odlična beauty inspiracija.

Linker
23. ožujak 2024 18:59